Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hova menjek így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hova menjek így ismerkedni?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, nincs barátnőm, és nagyon barátaim sincsenek, mert az osztálytársaim is egész nap otthon rohadnak, és nagyon távol állnak tőlem.. Szóval mennék én bulizni is meg minden csak az a baj, hogy nincs kivel... Szeretnék egyszerűen ismerkedni új barátokkal majd csajokkal. Szerintetek mivel kezdjem, esetleg bár, club, pub vagy ami jó lenne az házibuli csak gondolom oda meg ismeretleneket nem hívnak el vagy nem tudom.. Olyan házibuli jó lenne amibe mehet akárki pl. kihirdetik, hogy hívd ezt a számot stb.stb. Discoba biztos nem mennék el egyedül.. :/ A segítséget előre is köszönöm!

2012. márc. 18. 14:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
iratkozzál be valami tanfolyamra, ott lesznek új ismerősök
2012. márc. 18. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:
én is azt mondom, h valami új közegbe kellene bekerülnöd, sport, vagy bármilyen tanfolyam, ahol együtt vagy a többiekkel és feltétel a kontakt.
2012. márc. 18. 14:40
 3/8 anonim ***** válasza:
ha inkább barátkozni akarsz, mej el sportolni, ott nagyon sok emberrel ismerkedhetsz meg, és biztos, hogy találkozol olyanokkal, akik szívesen elmennek veled bulizni. de egyedül ne menj, az tényleg nem az igazi.
2012. márc. 18. 14:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat nagyon hasznosak voltak, még várom a többiek véleményét/tanácsát!
2012. márc. 18. 14:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna ki a kérdést ..Szintén 17/f
2012. márc. 18. 15:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Gyertek hozzám, téglát cipelni :P
2012. márc. 21. 15:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Gyere elém suli elé;)

Bemutatlak én téged pár embernek:DDD

2012. márc. 23. 23:10
 8/8 anonim válasza:

Velem is ez van.. elég szar helyzet:/

17F

2012. márc. 24. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!