Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha nem vagytok egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha nem vagytok egyedül, hogyan udvaroljanak nektek?

Figyelt kérdés

Mármint pl. beszélgettek barátnőtökkel, akkor mit reagálnátok rá, ha mintha ott sem lenne, elkezdene egy fiú veled ismerkedni, bókolni...

Ha így nem, akkor milyen módon lehet ebben a helyzetben?

Kitől kérdezhetném meg, ha nem tőletek?

Minden ésszerű ötletre, véleményre kíváncsi vagyok.

2012. márc. 25. 20:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
44%
De most komolyan... várja meg míg két csaj befejezi a beszélgetést? Én is hallottam olyan mendemondákról hogy a japánok állítólag feltaláltak olyan kis záridővel rendelkező fényképezőgépet ami képes lefényképezni egy csukott szájú nőt, de lássuk be, a valóságban a nők sosem hagyják abba a beszédet, és még a wc-re is csoportosan járnak. Ha jobban belegondolsz, ez így van számos emlősnél, pl. ott vannak az oroszlánok, még vadászni is csoportosan járnak. Egyedül találni egy nőt? Maximum az utcán hazafelé menet lehet egy szakasz amit egyedül tesz meg, de ott már a "hogyan szólítsunk le utcán csajt" és a "miért követjük csajt már ki tudja mióta" problémájával találjuk szembe magunkat.
2012. márc. 25. 22:33
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát igen, mit is képzelnek ezek a bunkó lányok, hogy beszélgetnek egymással, intézik dolgaikat ahelyett, hogy térde borulnának az uraság előtt, aki volt olyan szíves kiszemelni őket... Jézusom... Úgy beszéltek mintha valami szolgákról lenne szó, akik merészelnek nem rátok figyelni.
2012. márc. 26. 00:51
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik nekik a akkor elutasítják. Nem értem mi ezzel már neked is a gondod.
2012. márc. 26. 00:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Az, hogy utána meg jöttök ide sírni, hogy minden lány szemét, gonosz dög, akinek csak a pénz meg a kinézet kell, és hogy milyen igazságtalan az élet, mert ketten kikosaraztak ezért ti már minden nőt ismertek és egyedül fogtok miattuk meghalni... Meg az, hogy miért kéne elviselnem, hogy idegenek zavarnak? Miért nem ők viselik el, hogy nem jönnek oda? Nekem ez kellemetlen és tolakodás, főleg ha még a legjobb barátőmet is levegőnek nézik akit jobban szeretek mint a testvérem és nem a 13 éves barcinőm akivel együtt lakkozzuk a körmünk.
2012. márc. 26. 12:01
 15/20 anonim ***** válasza:
44%
És ha ketten megyünk? Úgy mindkettőtöknek jut pasi. :) ennek az elméletét már a zseniális John Nash megalkotta. :)
2012. márc. 26. 12:45
 16/20 anonim ***** válasza:
Bocsi de az meg sem fordul a fejetekben, hogy nem mindenkinek forog az egész élete a pasiszerzés körül? Vagy ne adj isten már van neki? Vagy egyszerűen csak k*rvára nem jösz be neki?
2012. márc. 26. 12:52
 17/20 anonim ***** válasza:
44%
Hát de azt úgyis mondjátok majd, nem? :)
2012. márc. 26. 12:55
 18/20 anonim ***** válasza:
44%
Egyébkén szerintem az életben még ha nem is mindenkinek a legfontosabb, és semmiképpen ez az egyedüli fontos dolog, de azért lássuk be, hogy az ember egy társas lény, és nem elhanyagolható dolog ha van valakie akivel megoszthatja örömét bánatát, esetleg összekötik hosszútávon az életüket, összekombinálják DNS láncukat. ;)
2012. márc. 26. 13:01
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat,

az már ki lett tárgyalva, hogy mi fons dolgot tárgyal meg egy lány a barátnőjével, de az elsődleges kérdés, hogy ha nincs egyedül -> nem biztos, hogy beszélget. Ez valóban ritka jelenség, de ha találok egy ilyen pillanatot, lehet, hogy várják a zöldet a zebránál. akkor is bunkóság? Ez zavarna, idegesítő lenne-e szmodra?

Ha az, akkor

2012. márc. 26. 15:56
 20/20 anonim ***** válasza:
" ember egy társas lény," Ja, a normális embereknek pont ezért van anyukája, apukája, tesói, rokonai, haverjai, és persze barátai akiket tisztel annyira, hogy nem néz levegőnek. A párkapcsolat csak egy a sok közül nem az egyetlen.
2012. márc. 26. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!