Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most rossz randi volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most rossz randi volt?

Figyelt kérdés

Am ma találkoztam egy lánnyal, és hát elmentünk sörözni meg minden. beszélgettünk meg minden. 1-2* volt olyan hogy kínos csend. Amugy ha a lány azt mondja hogy most nem akar kapcsolatot akkor ugy van vagy csak engem akart lekoptatni?

(utóbbira lányok válaszát várom)

2012. márc. 24. 15:33
 1/10 anonim ***** válasza:
maradj abban a hitben hogy úgy van. azért mondta. amúgy fogalma sincs egy kívülállónak hogy mit gondolt, ezt csak ő tudja. L
2012. márc. 24. 15:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Sörözni randin? Ez hmmm durva.

A kínos csend nem gond, mert nem kell mindig beszélni.

Hogy le akart-e koptatni ezzel a mondattal csak te tudhatod, gondolkozz el, hogy milyen volt az előző kapcsolata, mikor ért véget stb.

2012. márc. 24. 15:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Tudom, lányok válaszát vártad rá, de én ilyet még csak akkor kaptam, ha le akartak koptatni. Különben már a legelején leszögezte volna, netán el sem jött volna a randira... Mellesleg a sörözés nem feltétlen a legkirályabb randiötlet. Bár kétségkívül az egyik leghatékonyabb ismerkedési forma, nem túl romantikus.
2012. márc. 24. 15:37
 4/10 A kérdező kommentje:
alma ízesítő sört ittunk
2012. márc. 24. 15:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Meg minden.
2012. márc. 24. 15:38
 6/10 A kérdező kommentje:
és ő kérte a sört...
2012. márc. 24. 15:38
 7/10 anonim válasza:
keress kevésbé alkesz csajt... Egy kóla jobb randira, mint az alkohol...
2012. márc. 24. 15:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Le akart koptatni,lányként mondom ezt.
2012. márc. 24. 16:11
 9/10 anonim válasza:
Szerintem is le akart rázni... Magamból kiindulva mondom, mert én is ezt mondom egy fiúnak, ha nem akarok tőle semmit és nem szeretném megbántani.
2012. márc. 24. 16:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Off: Mi is söröztünk vőlegényemmel az első randin, és egyikünk sem alkesz..Nem kötelező mindenkinek teázni, a cola meg rohadtul egészségtelen.

A kérdésre válaszolva: ha azt mondta, hogy nem akar kapcsolatot most, szerintem két dolog lehetséges:

1. tényleg nem akar most (bár akkor minek randizik?)

2. VELED nem akar kapcsolatot

2012. márc. 24. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!