Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Melyik fiút választaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Melyik fiút választanátok?

Figyelt kérdés

1. Folyamatosan kedveskedik nektek,rendes, elhív randira, foglalkozik veletek,legszívesebben folyamatosan veletek lenne. Mindig megkeres titeket,beszélget veletek,és ha bármire szükség van,szívesen segít...

2. Nem mindig kedves...néha elég bunkó,de tud udvarias is lenni...nem akar folyamatosan veletek lenni,van saját élete, nem is nagyon keres titeket...de ha mégis összetalálkoztok,akkor meglepően figyelmes és kedves veletek, segít nektek...és ő is foglalkozik veletek,de nem lóg folyton a nyakatokon, néha kicsit rejtélyes és kiszámíthatatlan...

2012. márc. 24. 12:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

ma 12:48

örülök neki de nehogy azt hidd pokémon vagyok!

2012. márc. 24. 13:04
 12/22 anonim ***** válasza:

Egyiket se.

Nem kell,hogy valaki folyton a nyakamon lógjon,legyen saját élete,attól,hogy kapcsolatban vagyunk nem kell egymást megfolytani.Na az meg,hogy bunkó..Hát ne legyen.Legyen normális.

2012. márc. 24. 13:12
 13/22 anonim ***** válasza:
Inkább az elsőt. Bunkó pasit nem akarok.
2012. márc. 24. 13:19
 14/22 anonim ***** válasza:
honnan tudjam, fogalmam sincs milyen az ízlése, a stílusa, a világnézete... ha az első ellentettem ezekben, nem fogom őt választani csak mert "imád".
2012. márc. 24. 13:30
 15/22 anonim ***** válasza:
Valahol a kettő közöttit. Ne lógjon rajtam folyton senki, de bunkó se legyen, mert azt nem tűröm. A rejtélyeskedés is felejtős. Nekem az nem izgalmas, hanem idegesítő. Nem akarom, hogy minden percéről beszámoljon, de a rejtélyeskedést hagyja meg azoknak a pasiknak, akik több nőt hülyítenek egyszerre.
2012. márc. 24. 13:32
 16/22 anonim ***** válasza:
2.-at. Az elsőt nagyon meg lehet ám unni, de aztán nem lesz szived elhagyni
2012. márc. 24. 14:03
 17/22 anonim ***** válasza:

"Egyiket se... akkor inkább maradok egyedül :P Egy pasi ne másszon a seggembe de ne is rejtélyeskedjen."

teljesen egyet értek. a halálom,ha egy fiú azt hiszi,azzal hódíthat meg,ha bunkó és le sem szar. frászt! taszítanak az ilyen trógerek.

2012. márc. 24. 14:18
 18/22 anonim ***** válasza:
Jaja, egy 3.-at. Az első mellett folyton bűntudatom lenne, mert én nem vagyok olyan kedves, empatikus lány. :( A másik közelebb áll hozzám, de ne egy kicsit, egyáltalán ne legyen bunkó! Szarok a rejtélyességre, ha nem tud normálisan viselkedni velem. -.-
2012. márc. 24. 14:20
 19/22 anonim válasza:
Mindenképpen a második :))...Szeretem az olyan pasikat akik kiszámíthatatlanok :$..mindig mutat ujjat :))...első az nagyon a seggembe lenne,lépten nyomon követne..és idegesitő! :)
2012. márc. 24. 14:24
 20/22 anonim ***** válasza:
inkább elsőt választanám :$
2012. márc. 24. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!