Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért nem szól hozzám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem szól hozzám?

Figyelt kérdés

van egy srác akibe szerelmes vagyok és szerintem ezt ő is tudja.felvett msn re és órákat beszélgetünk olyan dolgokról is amikről mással nem.viszont suliba viszont egy szót se szól hozzám csak bámul mint aki még nem látott fehér embert.

mindig mosolyog.amikor bejött a terembe elpirult nem is kicsit.és osztálytársa mondta hogy adjak neki kölcsön mert ő nem mer kérni.de persze adtam.nem tudom mit tegyek.mit akarhat???lécci segítsetek

2009. jún. 13. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Mit tegyél?

Mivel mondtad,hogy órákat beszéltek msn-en ígybizti lesz egy téma amit másnap feltutsz hozzni (pl.:

(f):Képzeld el nézzek ma egy filmet az underwordot

(l):Tényleg az jó,én is megakkartam nézni csak nem tudtam

(l):Mennem kell(bocsi) kajálni

(l):Majd beszélünk

(f):OKé sziia

(l) szia

Aztán másnap Te odamész hozzá és megkérdezed milyen volt a film?BLablabla. :D

De ez csak egy Pl. (L)=Lány vagyis Te

(F)=Fiú vagyis Ő

2009. jún. 13. 19:31
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi ki fogom próbálni csak attól félek hogy lekoppint.
2009. jún. 13. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nem mer tőled kölcsönkérni, meg még el is pirul, akkor biztos nem vagy neki közömbös... :)

De ha jól tudom, már vége a sulinak, megvolt az évzáró is (nem?), szóval itt az ideje, hogy megbeszéljetek egy randit - az osztálytársak, évfolyamtársak már nem zavarnak :)

2009. jún. 13. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Én tuti nem fogadnék el lánytól pénzt főleg hogy még tetszik is!! Na mind1. De tényleg mi az hogy lekoppint?? Hátat fordít vagy mi??

Fiú/15

2009. jún. 13. 20:49
 5/5 A kérdező kommentje:
hát évzáró még nem volt de a sulinak már vége.és hogy lekoppint azt arra értem hogy elkezdenék vele beszélgetni tutira azt mondaná hogy bocs de sürgős dolgom van.pedig nincs is .de ezt nem tom biztosra mert még nem beszélgettem vele csak msn en.viszont lesz öt nap múlva egy ibiza party és megkérdezte hogy jönnék e ?ez jelent valamit?amúgy köszi a válaszokat.
2009. jún. 14. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!