Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy srác az utcán odamenne hozzátok és őszintén elmondaná, hogy aranyosnak tart titeket és szeretne egy randit, adnátok neki egy esélyt?
utcán nem ismerkedsz? akkor hol? neten?
én bárhol ismerkedem, ami élő kontaktot kíván, hát pont az a jó! na de eeeeeee
21:09
Tényleg nem, eddig csak négyszer kellett ilyen helyezetből kivágnom magam.
Már bocs, de én nem azért "lézengek" az utcán, hogy pasik próbáljanak felcsípni, hanem mert valami dolgom van, megyek valahová, és roh@dtul nem ott jár a fejem, hogy én ismerkedni akarok valami pasival, aki nagy valószínűséggel ki van éhezve, hogy random odajött hozzám, vagy irtózatosan elkeseredett.
Annak aki meg azt kérdezte hogy hol ismerkedek, ha nem az utcán, talán az interneten, csak gratulálni tudok, hogy ilyen kontaktszegény környezetben él, hogy ő csak az utcán meg az interneten ismerkedik.
És örülök, hogy le vagyok támadva azért mert én nem mennék el akárkivel aki szembejön velem az utcán randizni, mert esetleg ismerni szeretném az illetőt annyira, hogy reálisan fölmérjem: szeretnék-e vele randizni. Ráadásul ha látásra leszólít az már negatívum, mert ne csak a külsőm miatt akarjon velem randizni, plusz azt az érzést kelti, hogy neki bárki jó, akit csak meglát.
Úgyhogy ha az atyajóúristen is szólít le az utcán és hív randira, akkor is visszautasítom, mert én így nem randizok senkivel.
És szerintem jogom van ezt eldönteni, nem kell így lehurrogni. (Amúgy meg van barátom, de mielőtt volt is pont ugyanígy álltam a dologhoz.)
Köszönöm mindenkinek a választ!
Néhány hozzászólásra azért reagálnék:D
Sokan írtátok, hogy ha tetszene/szimpatikus/megnyerő stb. lenne, akkor adnátok egy esélyt, ezt teljesen korrekt nem lehet mindenki mindenkinek szimpatikus.
Ja és igen, a srácok nem futkároznak fogadásból lányok után, ez egy butaság az amerikai filmekből, honnan máshonnan ugye. Ha mégis, akkor is a párkeresés a cél. Higgyétek el a srácok nagy része nem össze-vissza kefélni akar, ugyanúgy várnak társra, mint ti. Miért? Ugyanúgy szükségünk van nekünk is valakire akiben megbízhat, elmondhatja a gondjait stb. Ez így most elég nyálas tőlem. XD
És nem én vagyok a "srác a 72-es troliról". :D
Március 22-i 21:09-es hozzászólónak üzenném: A te válaszod is köszönöm, szükség van a pro és kontrára is. Az tisztelem benned, hogy ha van párod lekoptatod a pasit, ez korrekt. Én sem örülnék, ha a barátnőm mindenkivel leállna meg minden, de arra is gondolj, ha épp nincs párod és lekoptatsz egy ilyen srácot, akkor nem csupán tőle veszed el a lehetőséget, hanem lehet, hogy magadtól is.
U.i.: Köszi a válaszokat! 18/f voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!