Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi az ilyen?
Figyelt kérdés
Elhívott a srác randizni de azt mondta vigyem magammal a pénzt hogy fizessem magamnak tudom hogy régi módi vagyok de ha már meghívott legalább állhatná vagy ne hívjon meg most nem?2012. márc. 21. 20:44
1/15 anonim válasza:
Javíts ki ha tévedek de tudtommal a nők küzdöttek az egyenjogúságukért.
2/15 anonim válasza:
Hát elég paraszt hogy ezt így megmondta, alap hogyha én hívom akkor én fizetek, mondjuk ha felajánlja hogy fizet akkor hagyni szoktam. Akkor is szoktam fizetni ha ő akar valamit, de ott inkább elvárom hogy ő akarta és fizessük felesbe. Ebből nem szokott probléma lenni.
3/15 anonim válasza:
Kompromisszum, gyerekek! Felesben.
5/15 anonim válasza:
én mindig kifizetem a saját részemet, bár néha azért ha nagyon erősködnek, hagyom.
és szerintem azzal sincs para, h te fizetted volna a sajátodat... de az, h közölte veled, kábé a képedbe vágva, h "héhaver, a sajátodat TE fizeted, mert én tuttti nem fizetem ki", az eléggé bunkó dolog.
ettől még férfi, de stílusa... na az nincs. én hagynám a fenébe. ilyen kicsinyes gyerek kinek kéne?
6/15 anonim válasza:
Hát nem tudom hány évesek vagytok és milyen drága a program :S moziról van szó?
7/15 A kérdező kommentje:
én 16 ő 17 és igen mozi 1500ft.
2012. márc. 21. 21:09
8/15 anonim válasza:
igazi úriember az ilyen megbaszhatja magát:D
9/15 anonim válasza:
Gyerekkorban mint amiben ti is vagytok, igazán meghívhatna, mert úgyis az anyjától kéri a pénzt. Felnőttként viszont egy normális kapcsolatban közösen állják a dolgokat.
10/15 anonim válasza:
Egyszerűen még nem nőtt be a feje lágya. Az tutkó, hogy még nem férfi. :) De azzá teheted, ha megmondod neki szépen, hogy figyelj, ha moziba hívtál, azaz randira, akkor illik neked állni a jegyet. Akkor majd veszi a lapot és megtanulja egy életre. Nem kell ezért egyből a fejét vágni, te is el fogsz követni pár agylövést mire nő leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!