Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi az ilyen?

Figyelt kérdés
Elhívott a srác randizni de azt mondta vigyem magammal a pénzt hogy fizessem magamnak tudom hogy régi módi vagyok de ha már meghívott legalább állhatná vagy ne hívjon meg most nem?
2012. márc. 21. 20:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%
Javíts ki ha tévedek de tudtommal a nők küzdöttek az egyenjogúságukért.
2012. márc. 21. 20:47
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Hát elég paraszt hogy ezt így megmondta, alap hogyha én hívom akkor én fizetek, mondjuk ha felajánlja hogy fizet akkor hagyni szoktam. Akkor is szoktam fizetni ha ő akar valamit, de ott inkább elvárom hogy ő akarta és fizessük felesbe. Ebből nem szokott probléma lenni.
2012. márc. 21. 20:48
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Kompromisszum, gyerekek! Felesben.
2012. márc. 21. 20:49
 4/15 anonim ***** válasza:
13%
Egy paraszt és pénze sincs.
2012. márc. 21. 20:50
 5/15 anonim ***** válasza:
98%

én mindig kifizetem a saját részemet, bár néha azért ha nagyon erősködnek, hagyom.

és szerintem azzal sincs para, h te fizetted volna a sajátodat... de az, h közölte veled, kábé a képedbe vágva, h "héhaver, a sajátodat TE fizeted, mert én tuttti nem fizetem ki", az eléggé bunkó dolog.

ettől még férfi, de stílusa... na az nincs. én hagynám a fenébe. ilyen kicsinyes gyerek kinek kéne?

2012. márc. 21. 20:50
 6/15 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom hány évesek vagytok és milyen drága a program :S moziról van szó?
2012. márc. 21. 21:02
 7/15 A kérdező kommentje:
én 16 ő 17 és igen mozi 1500ft.
2012. márc. 21. 21:09
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
igazi úriember az ilyen megbaszhatja magát:D
2012. márc. 21. 21:13
 9/15 anonim ***** válasza:
21%
Gyerekkorban mint amiben ti is vagytok, igazán meghívhatna, mert úgyis az anyjától kéri a pénzt. Felnőttként viszont egy normális kapcsolatban közösen állják a dolgokat.
2012. márc. 21. 21:16
 10/15 anonim ***** válasza:
Egyszerűen még nem nőtt be a feje lágya. Az tutkó, hogy még nem férfi. :) De azzá teheted, ha megmondod neki szépen, hogy figyelj, ha moziba hívtál, azaz randira, akkor illik neked állni a jegyet. Akkor majd veszi a lapot és megtanulja egy életre. Nem kell ezért egyből a fejét vágni, te is el fogsz követni pár agylövést mire nő leszel.
2012. márc. 21. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!