Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hétvégén tőrtént: Ti ezt randinak gondoltátok volna vagy nem?
Vasárnap délután~este (5ora kinek hogy tetszik) elhívtam egy lányt, (ismerjük egymást) jót beszélgettünk meg minden és a találka végén meg vallottam az érzéseimet neki vele kapcsolatban. hát köpni-nyelni nem tudott nem gondolta ezért hivtam el?
ti hogy vagytok az ilyen esetekkel?már az elején tisztázzátok h randi-e vagy nem?
A barátkozást fiú és lány között egy hajszál választja el a smacitól illetve a kialakuló szerelemtől.
Ritka az hogy hollywodi dili amcsi filmek módjára előre lefixálják hogy egy szándékos találkából (randi?) mi is történik, együttjárás, barátság vagy, kerüljük egymást.
Ha egy csajjal együtt vagytok/mentek valahol/valahová és az ha nem munkamegbeszélés nem közösségi program akkor akár egy közös "tanulásnak" álcázott találka is lehet bármelyikőtök számára randi.
Ez egy lehetőség hogy ki öntsd a szíved neki és eldöntsétek akartok e valamit egymástól.
Innentől kezdve viszont aki nem akar többet a másiktól az kerülni fogja a az ilyen kettesben szitukat, még a "maradjunk barátok" duma esetén is. ( ha meg nem, akkor lehet hogy bejössz csak valamiért nem akarja tudatni tehát tovább kell puhítanod, megmutatni az igazi éned ami aztán vagy nyer vagy nem)
Tehát utólag el tudod dönteni randinak számított vagy csak alkalomnak hogy udvarolni kezdj.
Annyit még hozzátennék, hogy az első találkozón még nem feltétlenül szükséges kiönteni a szíved, had ismerjen meg jobban a másik fél és ha szimpatikus vagy neki, akkor már keresni fogja ő is a társaságod. Onnantól kezdve pedig bármi kialakulhat.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!