Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A hétvégén tőrtént: Ti ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hétvégén tőrtént: Ti ezt randinak gondoltátok volna vagy nem?

Figyelt kérdés

Vasárnap délután~este (5ora kinek hogy tetszik) elhívtam egy lányt, (ismerjük egymást) jót beszélgettünk meg minden és a találka végén meg vallottam az érzéseimet neki vele kapcsolatban. hát köpni-nyelni nem tudott nem gondolta ezért hivtam el?

ti hogy vagytok az ilyen esetekkel?már az elején tisztázzátok h randi-e vagy nem?

2012. márc. 21. 08:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
6:00-tól van este.
2012. márc. 21. 08:41
 2/10 A kérdező kommentje:
legyen ahogy akarod :) de e most annyit számítana?
2012. márc. 21. 08:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem kell előre tisztázni, sőt, a végén sem kellett volna, hacsak nem tapasztalsz korai biztató jeleket... :-)
2012. márc. 21. 09:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet nem szabad csinálni :( Nem mondani kell, hanem cselekedni! Az ilyen szóbeli bevallások csak nagyon kis része végződik sikerrel, és még ha jól sikerül is, fura szitu lesz egy ideig...
2012. márc. 21. 09:38
 5/10 A kérdező kommentje:
hát igen rájöttem máshogy kellett volna intéznem
2012. márc. 21. 13:57
 6/10 anonim ***** válasza:
na az ilyenektől frászt kapok...miért nem lehet az elején megmondani? és mi van ha a csaj csak barátként tekint rád, vagy ami roszabb van pasija, de nem érzi gáznak h egy haverral lógjon, erre a végén közlöd h randi (=_=)"
2012. márc. 31. 02:40
 7/10 anonim ***** válasza:

A barátkozást fiú és lány között egy hajszál választja el a smacitól illetve a kialakuló szerelemtől.

Ritka az hogy hollywodi dili amcsi filmek módjára előre lefixálják hogy egy szándékos találkából (randi?) mi is történik, együttjárás, barátság vagy, kerüljük egymást.

Ha egy csajjal együtt vagytok/mentek valahol/valahová és az ha nem munkamegbeszélés nem közösségi program akkor akár egy közös "tanulásnak" álcázott találka is lehet bármelyikőtök számára randi.

Ez egy lehetőség hogy ki öntsd a szíved neki és eldöntsétek akartok e valamit egymástól.

Innentől kezdve viszont aki nem akar többet a másiktól az kerülni fogja a az ilyen kettesben szitukat, még a "maradjunk barátok" duma esetén is. ( ha meg nem, akkor lehet hogy bejössz csak valamiért nem akarja tudatni tehát tovább kell puhítanod, megmutatni az igazi éned ami aztán vagy nyer vagy nem)

Tehát utólag el tudod dönteni randinak számított vagy csak alkalomnak hogy udvarolni kezdj.

2012. márc. 31. 08:30
 8/10 anonim válasza:
8:30-as hozzászólóval teljes mértékben egyet értek.
2012. márc. 31. 08:43
 9/10 anonim válasza:

Annyit még hozzátennék, hogy az első találkozón még nem feltétlenül szükséges kiönteni a szíved, had ismerjen meg jobban a másik fél és ha szimpatikus vagy neki, akkor már keresni fogja ő is a társaságod. Onnantól kezdve pedig bármi kialakulhat.

Utolsó voltam.

2012. márc. 31. 08:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Én kétszer is találkoztam egy sráccal, biztosan bennem van a hiba de én tényleg csak sima talinak gondoltam. Amikor a 2.nál megpróbált lesmárolni, akkor gyanakodni kezdtem :D
2012. márc. 31. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!