Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Hogyan kezdjen el bármit ebben az életben egy olyan 24 éves lány, akinek még SOHA SEMMI köze nem volt fiúkhoz? Lent.
Kedves Kérdező!
Én úgy gondolom, hogy semmi okod az aggodalomra. Mint ahogy előttem is írták, az a legjobb megoldás, ha levetkőzöd a gátlásaidat, légy nyitott, állítsd át az agyadat a pozitív gondolkodásra, és meglátod, mennyivel másképp fognak rád nézni az emberek, mivel ez mind látszani fog rajtad. Nem hinném, hogy minden fiú kibukna ezen a dolgon, csupán meg kell találnod azt a személyt, aki ebben maximálisan meg tud érteni.
Mellesleg én is hasonló lány vagyok, a felsorolt okok nálam is ugyanazok, mint nálad, szóval valamilyen szinten sorstársak vagyunk. De ne add fel a reményt, ha nekem sikerült, neked is fog!
Mindjárt húsvét, ilyenkor csapatostul jönnek a fiúk!
Csak mosolyogni kell, és puszival meg tojással készülni.
(Ha nem jönnének, csak írj pár szót ide. Meg fogsz lepődni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!