Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Őszintén! Hogyan kezdjen el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén! Hogyan kezdjen el bármit ebben az életben egy olyan 24 éves lány, akinek még SOHA SEMMI köze nem volt fiúkhoz? Lent.

Figyelt kérdés
Se csók, se szex, még a randiig sem jutott el. Egyáltalán van még esélyem bármire, vagy ezzek kiütném a biztosítékot minden fiúnál? Az oka nem túl bonyolult. Nem voltam soha az osztály p*csája, zárkózott voltam, családi gondjaim voltak. Nem voltam soha az a tipikus party csajszi.
2012. márc. 20. 21:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
lehet, de zárkózottnak nem kéne lenned :\ vidámnak kell lenned, mosolygósnak mert az sokszorozza a vonzalmat :P
2012. márc. 20. 21:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Bőven van még esélyed bármire, szóval ne csüggedj. Semmivel se késtél el! Max egy kicsit legyél nyitottabb és ahogy az előttem hozzászóló is írta, mosolyogj sokat, az tényleg pozitív hatású. :)
2012. márc. 20. 21:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Véletlenül nem D betűvel kezdődik a keresztneved?

Nincs gáz, el kell kezdeni randizgatni, aztán alakul, félsz a fiúktól?Esetleg pszichológust javaslom, segít a gátlásokat, zárkózottságot feloldani, javít az önbizalmadon.

2012. márc. 20. 21:46
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, semmi gond. Ismerkedj fiúkkal, suliban, munkahelyen, ahol lehetőséged van. Ne kattogjon benned, h még semmi nem volt, ez úgy sincs rád írva.
2012. márc. 20. 21:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

hidd el nem te vagy az egyetlen "ilyen" a világon!:)

mindig is voltak vannak és lesznek ilyenek.

minden elfog jönni a maga idejében.;)

2012. márc. 20. 21:58
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon jólesett olvasni őket! Kicsit lelket öntöttetek belém.
2012. márc. 20. 22:00
 7/14 anonim ***** válasza:
71%
Mit kezdjél az életben? Nos előszöris végezd el az egyetemet, szerezz egy jó állást lehetőleg ne Mo.-n, ha ez sikerűl akkor kezdtél vmi-t az életben
2012. márc. 20. 22:13
 8/14 anonim ***** válasza:
Vannak barátaid?
2012. márc. 20. 22:16
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
tele van az oldal "ilyen" fiúkkal! az ő helyzetük sokkal rosszabb. relax.
2012. márc. 20. 22:23
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha közel laksz és szimpatikusak vagyunk egymásnak akkor csókolózhatnánk. :) Így ezt már le is tudhatnád. :D

Amúgy én 24 évesen veszítettem el. Szintén családi háttér miatt.

2012. márc. 20. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!