Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a külső vagy a belső számít?
Szia, egy kép talán segítene, de ígyis válaszolok:
Mindkettő fontos. Aki mást mond, hazudik. MÉg a legrusnyább lány is vágyik arra, hogy egy szépfiú kényesztesse, és ez így igaz fordítva is. Tehát fontos a külső és a belső is, elvégre lehet valaki szép, ha belül üres, bunkó és buta. Igaz, nagyon sok kivétel van, nemegyszer láttam már olyat, hogy a belső megszépítette a külsőt. Például, nemrég egy helyettesítőtanár jött a suliba, 22-23 éves lehetett, külsőleg nem volt túl szép, de annyira kedves volt, hogy már rendesen szépnek láttuk :)
nekem is küldhetsz ha szeretnél!
mindenki azt mondja h a belső így meg úgy de fele fel se fogja hogy mint mond.
Nekem is küldjél:)
A külső és a belső egyaránt fontos. Nem kell, hogy a párom világszépe legyen, de legyen valami, ami vonz benne, amire felfigyelek. Ez lehet egy szempár, egy csibészes mosoly, vagy akár egy izmos fenék. De fontos az is, hogy kedves legyen és figyelmes, intelligens, udvarias, ne egy kőbunkó, akivel ciki megjelenni mert viselkedni nem tudó, ostoba paraszt. Nem mondom, hogy ez a fontossági arány 50-50%, nekem fontosabb a belső, mert az jobban meghatároz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!