Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 14 éves lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 14 éves lány?

Figyelt kérdés
Egy 14 éves lány hol találhat barátot ????
2012. márc. 20. 18:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

tudod ebben az a meglepő hogy mi is túrtuk egymás alsóneműjét ennyi idősen javában annkidején, sőt üvegeztünk is amiből kollektív maszturbálás lett, csak annyi a különbség, hogy akkor még nem volt ennyire mélyrepülő az észbeli szint, vagy ha igen a látványosan nagy idiótáknak nem volt ennyi lehetősége hirdetni a maguk baromságát, így mindenki békésen, csendben dugta a barátnőjét. 14 évesen is.

Igen, és 15 éve is már általános volt hogy aki tudta megszopatta a hasonló korú 14 éves barátnőjét, de az magától is tudta hogy kell azt.

2012. márc. 20. 18:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Én nem hirdetem magam !!!!!!!!!!!!!
2012. márc. 20. 18:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is ennyi vagyok, és ellettem tiltva a géptől, ezért könyvtárba jártam netezni. Legalső alkalommal találkoztam egy fiúval, aki utána hazakísért, stb. Szóval soha nem lehet tudni. + kitaláltam, hogy el fogok járni minden féle helyekre. Pl.: színházba ha lesz valami, futóverseny, ötpróba, gyereknap, mindenféle rendezvények.
2012. márc. 20. 19:14
 14/15 anonim ***** válasza:

öhm suliba?:D

am én vmér 14-15 évest akarok, valszeg azért mert később már nem tudhatom meg milyen 14 évessel járni mert fogy az idő xD

F18

2012. márc. 20. 20:44
 15/15 anonim ***** válasza:
hat barhol ahol emberekkel ismerkedsz meg. suli,utca, rendezvenyek. csak ismersz valakit aki tetszik. a szived utan menj ne az elmed utan.
2012. márc. 21. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!