Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit szólna ha csak úgy odamennék hozzá és megcsókolnám? Ti hogy reagálnátok?
Ki? hány éves?
te hány éves vagy?
kia fiú ki a lány??
honnan ismered? mióta? miylen a viszonyotok?
mikor legyünk gondolatolvasók?
velem már fordult iylen elő amennyiben az illetönek bejössz visszacsokol és örül h léptél:P
ha nem akk lehet visszacsokol lehet arréb tól
én drukkolok:P
15/L
Neharagudjatok, hogy nem írtam le részeletesebben...
Na szóval, az illető fiú és 17 éves, én pedig lány vagyok és 16. Nagyon merész lenne tőlem ha csak úgy odamennék és megcsókolnám? Még soha nem csináltam ilyet mégcsak puszit sem adtam soha egy fiúnak se. Vagy várjak ezzel?
Ti hogy reagálnátok?
Minek húzni az időt ha egyszer ígyis megtudhatom, hogy tetszem-e neki vagy nem?
Még lenne egy kérdésem, szóval olyan helyen csináljam ahol csak mi ketten vagyunk ugye? Gondolok itt például a parkra vagy sétányra.
Várom a további válaszokat! Mindenki írjon ám...
Bátraké a szerencse, szokták mondani :) De ha még csak puszit se adtál egy fiúnak se, akkor lehet ám hogy rosszul fog elsülni, azt meg ugye nem akarjuk. Azt hogy tetszel-e neki, máshogy is meg lehet tudni. Például folyamatosan nézz rá, és mosolyogj. :) Vagy próbálj beszélgetni vele. A nők flörtöljenek! :)
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!