Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedjek?
Figyelt kérdés
Lehet hogy a héten találkozok 1 fiúval,akivel már régóta beszélek neten...ugye itt minden más,máshogy jönnek le a dolgok..más ha írsz más ha beszélsz...én ugy gondolom hogy az (előéletünk) nem befolyásol semmit,ő szerinte pedig ez nem olyan mint az első tali,hisz már rég beszélünk...én tiszta lappal kezdenék mindent,hiába dumáltunk már át sok dolgot...magamat fogom adni,csak kicsit nehéz lesz,szégyenlős vagyok,írásba minden sokkal könnyebben megy 1 idegennel szemben...félek hogy csalódni fog..vagy valami nem tetszik neki..akkor mit fogok csinálni?olyan cink...ő pedig az én elutasitásomtól fél..csak én nem akarok elsietni semmit,ő meg ugy érzem hogy nagyon is...Nem akarom azt éreztetni vele hogy nem kell nekem,és nem akarom hogy azt érezze hogy ő nem jo,én csak azt akarom hogy kitarto legyen,és ne egyből bele a lecsóba....szerintetek???2012. márc. 20. 11:54
1/5 anonim válasza:
Hat egy kalappal az ilyen srachoz!:))
2/5 A kérdező kommentje:
kössz..:D
2012. márc. 20. 12:01
4/5 anonim válasza:
Üljetek be valahova és igyatok meg együtt valamit. (Egy kis alkohol oldja a gátlásokat, de mértékkel.) Ha nem izgultok majd annyira, minden jól megy majd. Ha a netes beszélgetés során is megtaláltátok a közös hangot, itt is megfogjátok, csak ne izguljatok!:) Sok sikert!
17/L
5/5 A kérdező kommentje:
köszi,igyekszem...:D
2012. márc. 20. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!