Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogyan kezdjek bele?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan kezdjek bele?!

Figyelt kérdés
Pár hete elkezdtem ismerkedni egy lánnyal chaten... Még soha se találkoztunk élőbe.. Holnap találkoznánk ,de tanácstalan vagyok azzal kapcsolatban hogy hogyan is kezdjem a beszélgetést.... mit mondjak neki,stb..mivel nem vagyok túlságosan gyakorlott ezen a téren..:D( oké tudom h majd kialakul...de még is ha mondanátok egy két olyan dolgot ami az elején segítene,annak örülnék! )
2012. márc. 19. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi a kedvenc színe meg ilyesmi szerintem kizárva.

Esteleg megkérdezhetnéd, hogy mióta élnek ott, ahol. Vagy esetleg, hogy mit tanul, ha tanul még egyáltalán. Van-e testvére, szereti-e a gyerekeket...Olyanokat kérdezz, ami tényleg érdekel, és szívesen meg is hallgatod, mert az nagyon látszik, ha csak úgy dobálózol a kérdésekkel.

2012. márc. 19. 17:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Oh, én már a közepébe vágtam bele. Mondjuk egy szia, és mutatkozz be, örülsz hogy el tudott jönni, stb.
2012. márc. 19. 17:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi,ezek jóók!!!!! =)
2012. márc. 19. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!