Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudjam hogy tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
beszélgess vele...és kérdezd meg h teccik-e neki valaki:)
2009. jún. 12. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
ha te nem tudod én honnan tudjam?
2009. jún. 12. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt magad is észreveszed abból ahogyan ír,meg flörtölget!
2009. jún. 12. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
kicsit bővebb történetet akkor tudnánk értelmes választ adni
2009. jún. 12. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Van egy nagyon különleges módja neki, annak, hogy kiderítsd tetszel-e neki. 1936-ban a Cambridge-i egyetem kutató csoportja fejlesztette ki. A mai napig kevesen ismerik, pedig nagyon hatásos módszer és szinte minden esetben működik. Úgy hívják a módszert, hogy: megkérdezés.
2009. jún. 12. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:
17:11 -es válaszolónak üzenem hogy helyes választ adott meg..igaza van
2009. jún. 12. 17:40
 7/8 anonim ***** válasza:

bocsi..17:21-esnek.

az eőző vok

2009. jún. 12. 17:41
 8/8 A kérdező kommentje:
hááát ő egy nagyon érdekes fiú..nem szokott csajozni és nem is érdeklik a csajok őt..csak barátkozni szokott velük..de nagyon jó barátok vagyunk mostanában nem beszélgettünk..és nem is szokott annyit irni mint régebben.megkérdeztem hogy melyik lányt birja a legjobban és kilépett...meg szoktam neki aranyosakat mondani és ő is nekem..de ha meg nagyon nyomulok rá kkor azt észre veszi..és akkor a barátságnak annyi..
2009. jún. 13. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!