Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne, ha első találkozásnál egy combközépig érő farrmerszoknyát vennék fel nejlonharisnyával?
De kedves hozzászólás az előző...
Ez csak akkor lenne gáz, ha nincs jó lábad. Egyébként minden második lány így jár, mi lenne benne a rossz? Én nő vagyok, de nem tartanám ribisnek azokat, akik szoknyát húznak az első randira.
jesszus,miért lenne gáz???én szinte mindig szoknyában járok(mondjuk én nem miniben,hanem kb térdig érőkben),első randin is voltam már rövidebb szonyában,de szerintem egy randira pont hogy jó,ha szoknyát húzol,főleg ha amúgy sem irtózol a szoknyáktól,és jó az alakod.nem lehet mindig farmerban császkálni,szerintem az nagyon slampos randizni.suliba oké,meg munkába,de azért ez mégiscsak egy esemény:)
a nejlonharisnyát nem is értem miért lenne ciki.a neccharisnya az,de a nejlon nem:) főleg ebben a szép időben!vegyél hozzájuk egy szép pólót,kardigánt,kendőt,akármit,és ne legyen túl kivágott,mert a lábadat hangsúlyozod.és ha már azt hangsúlyozod én lehet,hogy megkockáztatnám a magassarkút.nem extrémet,csak valami szépet:)
pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!