Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz lenne, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz lenne, ha első találkozásnál egy combközépig érő farrmerszoknyát vennék fel nejlonharisnyával?

Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 14:55
1 2
 11/18 anonim válasza:
62%

De kedves hozzászólás az előző...

Ez csak akkor lenne gáz, ha nincs jó lábad. Egyébként minden második lány így jár, mi lenne benne a rossz? Én nő vagyok, de nem tartanám ribisnek azokat, akik szoknyát húznak az első randira.

2012. márc. 20. 08:47
 12/18 anonim ***** válasza:

jesszus,miért lenne gáz???én szinte mindig szoknyában járok(mondjuk én nem miniben,hanem kb térdig érőkben),első randin is voltam már rövidebb szonyában,de szerintem egy randira pont hogy jó,ha szoknyát húzol,főleg ha amúgy sem irtózol a szoknyáktól,és jó az alakod.nem lehet mindig farmerban császkálni,szerintem az nagyon slampos randizni.suliba oké,meg munkába,de azért ez mégiscsak egy esemény:)

a nejlonharisnyát nem is értem miért lenne ciki.a neccharisnya az,de a nejlon nem:) főleg ebben a szép időben!vegyél hozzájuk egy szép pólót,kardigánt,kendőt,akármit,és ne legyen túl kivágott,mert a lábadat hangsúlyozod.és ha már azt hangsúlyozod én lehet,hogy megkockáztatnám a magassarkút.nem extrémet,csak valami szépet:)

pl:

[link]

2012. márc. 23. 07:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mért nem bízol magadba és döntöd el te magad mit vennél fel? Mért itt kérdezel meg mindenkit? Legközelebb meg azt fogod megkérdezni, hogy mikor feküdjek le vele? Melyik pózba csináljuk? Jaj terhes lettem mit csináljak? Milyen nevet adjak a gyereknek? A te életed nőlj fel.
2012. márc. 23. 09:37
 14/18 kloka válasza:
Szerintem ez attol is függ hány éves vagy. Mert ha 25 alatti akkor ugy tünhet, hogy tutti könnyűvérű préda egy éjszaka azt helló. Ha 25-30ig hát van önbizalmad akár izléses is lehet, főleg ha még jól ele lehet beszélgetni veled, akkor jól is elsülhet. ha 30 fölött? hááát elkeseredett mindent egy lapra feltevő kefélj meg aztán majd lesz valami -sugallat. De ez az én véleményem pasikat kéne kérdezni, hogy hazavinnék e igy a randi partnert anyucihoz bemutatni, vagy csak egy jót hancurozni. Ugyhogy attol függ mit akarsz te! tartós vagy vagy alkalmmi partnert.
2012. márc. 23. 10:50
 15/18 anonim válasza:
SZIA!!! EGYÉRTELMÜEN NEM CIKI DE EGY KÉPET MEGNÉZNÉK
2012. márc. 23. 21:29
 16/18 anonim válasza:
Szerintem tuti nem, vagyis nekem oltárian tetszene! Sőt!!
2012. márc. 25. 09:46
 17/18 anonim ***** válasza:
A szoknya hossz rövidsége akkor ciki, ha rossz alakú a láb amit látni kell. Formás láb esetén minél rövidebb, annál jobb.
2012. márc. 25. 18:33
 18/18 anonim válasza:
Hát elsőre még másodikra se xD? :O EL kerekedne a szemem biztos de ha már alul villantasz akkor felül is légy nyitottabb XD
2012. ápr. 26. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!