Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más nagyvárosokban is ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nagyvárosokban is ennyire zárkózottak, elutasítóak a lányok az utcán, bevásárlóközpontban, buszmegállóban való ismerkedéstől vagy Debrecenben lehet ezt tapasztalni?

Figyelt kérdés

2012. márc. 18. 21:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon furán veszi ki magát ha odajön valaki az utcán. Tőlem általában pénzt meg cigit meg ilyeneket szoktak így kérni:),én ezért vagyok elutasító. Jogos a kérdés egyébként.
2012. márc. 20. 23:04
 12/13 anonim ***** válasza:
41%

kedves 2. az a fiú aki azzal megy oda hozzád hogy:

Szia, szimpatikus vagy nekem, szeretnélek megismerni, XY vagyok!

sem akar egy ismeretlennel párkapcsolatot kialakítani, azért szeretne megismerni.

Egy hasonló kérdésre érkezett annó egy olyan válasz hogy "mert az ilyesfajta leszólítás a bunkó fiúk szokása" , ez mind csak ostoba kifogás, de mint ahogy feljebb is írtak legyél tökös, de le ne merj szólítani egy lányt sem az utcán mert az bunkóság, hát gratulálok

-idióta felfogások és idióta gondolkodásmód-

18/F

2012. márc. 21. 22:58
 13/13 anonim ***** válasza:
68%

Na végre, ez az! Pontosan erről van szó! Hihetetlen ez a kétszínűségük vagy szeszélyességük, nem tudom, hogy mi ez pontosan. Sajnos ez az igazság, be kell látni. Azt bezzeg tudják hangoztatni, hogy egy férfi legyen férfi a talpán, legyen kezdeményező, bátor; - de ha megteszik, akkor meg panaszkodnak. Ki érti ezt?! Hát én biztosan nem!!!

Bár az is igaz, hogy nem egyformák az emberek, tegyük gyorsan hozzá. Minden ember a saját szemszögéből viszonyul ehhez a dologhoz is.

Olyan ez, mint egy szerencsejáték. Ha meg sem próbálja valaki, akkor tényleg nincsen esély. Ha valaki ilyesmivel próbálkozik, akkor nagy az esély rá, hogy kényszerhelyzetben van, és nem nagyon van más lehetősége az ismerkedésre. Ez nagyon-nagyon lényeges dolog, amit jó lenne, ha a nők is figyelembe vennének végre-valahára!!! Nekem meg aztán végképp nincsen lehetőségem, de én meg egyáltalán nem is vagyok bátor sajnos, sőt éppen ellenkezőleg. Ha nem lennék ilyen, akkor biztosan megpróbálkoznék ezzel. Vannak, akik azt írják, hogy manapság sok az "őrült, beteges" ember. Hát, ez sajnos igaz, de elég szánalmas kifogás. Most gondoljunk bele: ugyan mi rossz származhatna abból, ha odamegy hozzájuk egy idegen, fényes nappal egy forgalmas helyen, aki még lehet, hogy jól is néz ki, meg kedves jobbik esetben? Ha nem szimpatikus, akkor egy-két szóval is vissza lehet utasítani, el lehet küldeni. De ki tudja, hátha bejön a szerencse, és a lány nem fogja elutasítani.

Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a fiúkra talán nagyobb hatással vannak a vizuális élmények, és ha van bennük elég bátorság, akkor meg is próbálják; - végül is veszítenivalójuk az nincsen. Van ennek egy speciális lélektani folyamata, mechanizmusa, amit sajnos a lányok nem igazán éreznek át.

Az a baj, hogy a lányok, nők ki vannak szolgálva, és nekik általában csak választaniuk kell. Hát akkor erre én azt mondom, hogy amíg nem nekik kell kezdeményezni, addig ne is panaszkodjanak! Amíg ezért a roppantul nehezen megszerezhető "kenyérért" nekünk kell megdolgoznunk, küzdenünk, izzadnunk, addig ne mondjanak semmit sem! Emellett minden tiszteletem azoké a lányoké, akik ezt esetleg megteszik, és ők is mernek kezdeményezni. Nekem , az én személyiségemnek kimondottan az ilyenek válnának be, mert akkor már tudnám azt, hogy én szimpatikus vagyok neki, és ő kezdte el az egészet. Így pedig már a gátlásaim is talán könnyebben oldódnának.

2012. márc. 23. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!