Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barátnőmnek 22 éves pasija...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mukrisz kérdése:

A barátnőmnek 22 éves pasija van, Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőm 15 éves, és összeismerkedett egy 22 éves fiúval, többször sétálgattak együt, és ma délután bejelölték egymásnak FB-on, hogy kapcsolatban vannak. Én nagyon féltem a Barátnőmet, mi van ha valami perverz pedofil a srác, holnap én is találkozom vele, a barátnőm anyját, meg nem érdekli, hogy egy idősebb pasival jár, apja feléjük sem néz. Szerintetek mit tegyek?! Félek, hogy ebből csak rossz dolog sülhet ki... Szerintetek hagyjam őket maguknak, vagy tegyek valamit? Azon gondolkozom, hogy ha a pasi szexuálisan közeledik hozzá, akkor hívom a rendőrséget, mert ez nem normális így.. Szerintetek mit kéne tennem??
2012. márc. 17. 14:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén őket ha szeretik egymást, ha nem.. Ha a barátnőd csalódik, majd tanul belőle. A rendőrséget meg hagyd ki belőle, semmit nem tennének vele, ugyanis egy 14 éves lány már bárkivel szexelhet..
2012. márc. 17. 14:32
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

Aranyos tőled, hogy ennyire aggódsz, de ez azért annyira nem vészes korkülönbség.

Még nem is ismered a srácot, lehet, hogy tényleg szereti a barátnődet.

2012. márc. 17. 14:33
 3/11 anonim ***** válasza:
55%

inkább a saját dolgoddal foglalkozz p*csa

remélem jól szétkúrják a baarátnődet

2012. márc. 17. 14:34
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
hat ez már komoly, h bejelölték egymást, h kapcsolatban vannak :D
2012. márc. 17. 14:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a te dolgod!
2012. márc. 17. 15:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Micsodaaa?? Bejelölték egymász hogy kapcsolatban vannak ?? Jajj ne !
2012. márc. 17. 15:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy 22 éves még nem biztos hogy perverz.
2012. márc. 17. 16:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Simán lehet hogy sokkal normálisabb mint a mai 15 éves fiúk ...
2012. márc. 17. 16:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Sztem semmi közöd a dolgaikhoz! Lehet a barátnője vagy, de azért ez már olyan dolog amibe neked nincs beleszólásod!
2012. márc. 17. 19:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ez a kérdés hozzám is kapcsolódik a korom miatt, nem tudom megállni, hogy ne szóljak hozzá.

Én is 22 éves fiú vagyok és hidd el, ha éppen fiatalabb lánnyal járnék is, mondjuk egy 15 éves lánnyal az esetnél maradva, akkor sem arra mennék, hogy kihasználjam, szerintem te nagyon rosszul látod és nagyon előítéletes vagy azzal a fiúval, ha pusztán kor alapján elítéled!

Egyébként honnan veszed, hogy egy fiatalabb, pl.: 17 éves nem használná ki?!

Szerintem ez nem kortól függ, hanem jellemtől.

2012. márc. 18. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!