Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés esetén te miket kérdeznél egy látássérült fiútól?
Akár hiszed, akár nem, bármit. A beszélgetés jellegétől függ. Nem programszerűen szoktam beszélgetni... senkivel sem tervek alapján szoktam, hanem ahogy jön. ;D
(Sőt, egy barátnőmmel pl. az is belefér, ha néha szóbakerül, hogy milyen filmet nézett legutóbb. Mert igenis be szokott tenni olykor egy-egy DVD-t és akkor elmeséli, milyen volt. Moziban is voltunk. Ennyit a gúnyolódókról. :P)
Nyilván azt fogom kérdezni, ami a beszélgetésbe illik. Ha arról van szó, hogy külföldi utak, lehet, hogy megkérdezem, voltál-e már Prágában. :D És nem mást. Vágod.
Bármiről.
De ha mindketten látássérültek vagytok, akkor nem is kell hanyagolni ezt a témát. Had érezze, hogy ugyan abban a cipőben jártok, tökéletesen átérzitek egymás helyzetét és van egy közös vonásotok!
De persze csak akkor beszéljetek erről, ha úgy szóba jön...
bocs, én is paraszt választ írtam.
Amúgy érdekelne, hogy látod a világot/hogy nem. Mitől van, lehet-e rajta segíteni stb. Jah és hogy nincsen-e hiper hallásod vagy bármi mellette?
mennyi sok köcsög van itt...az ilyeneket fog megverni a sors, hogy sérült lesz egy hozzátartozójuk vagy olyan gyerekük születik, vagy később ők lesznek olyanok.. am
ez attól is függ, hogy mennyire vagy sérült..hogy látsz? szemüveges vagy? vagy írd le hogy mi a bajod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!