Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy megtudjam tetszem e neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik és msn-n is sokat beszélünk.Ha megkérdezem tőle hogy van e esélyem nála csak annyit ir hogy lehet.Én 16 vok a lány pedig 14.Még nem volt barátnőm és ezt ő neki is elmondtam, lehet hogy e az oka annak hogy nem akar járni velem?2009. jún. 11. 16:59
1/3 anonim válasza:
szia:)
szerintem azt szeretne a lany,hogy megkuzdj erte.vagyis ha elmondja,hogy van eselyed nala akkor abban mar semmi izgalmas nincs.latni akarja,hogy mennyire vagy bator.es szerintem mindenkeppen szemelyesen kene az ilyesmit elintezd.szerintem van eselyed.de ha megsem ugy alakulna hidd el,h a lanyok ertekelik ha odaallsz elejuk es nem msn-en intezed az ilyesit.
sok sikert:D
2/3 anonim válasza:
Nem hinném. Lehet hogy jobban meg akar ismerni!
Mondjuk hívd el sétálni.
3/3 A kérdező kommentje:
Elöször is köszi.Már találkoztam vele, elmentünk együtt shoppingolni.Meg egy tánciskolába fogunk járni, csak ő már ott táncol én még most kezdem.
2009. jún. 11. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!