Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden pasi meg akarja csókoln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi meg akarja csókolni kapásból első randin a lányt vagy azért vannak türelmesek is? :D 20 L

Figyelt kérdés
a múltkor egy pasi fél óra randi után már lesmárolt és a barátnőjének tekintett minden pasi ilyen hamar nyomul?

2012. márc. 14. 21:49
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
ó te szegény
2012. márc. 14. 22:20
 22/30 anonim ***** válasza:

2 hónapig volt ez a "vergődés" vele... Azt érzem, hogy most sikerült elfelejtenem. Eddig szenvedtem. Jójó tudom 2 hónap semmi de én tiszta szívemből szerettem...

Uhh, elkanyarodtunk a kérdéstől nagyon...:)

2012. márc. 14. 22:25
 23/30 anonim ***** válasza:

Jézusom. Hogy lehet ennyire érzéketlen?

Mondhatod, hogy én vagyok maradi vagy ódivatú, de minimum 3-szor le kell feküdjek egy lánnyal, mire a csók szóba jöhet.

2012. márc. 15. 04:35
 24/30 A kérdező kommentje:
Hát sajnálnom :( de kívánom hogy találj magadnak egy kedves lányt :) akivel nem csak "vergődtök"
2012. márc. 15. 08:14
 25/30 anonim válasza:
dobd. kihasznál azt csa"
2012. márc. 15. 08:35
 26/30 anonim ***** válasza:

ha komolyan veszem a dolgot akkor első randin arcra puszi, max!

ha "bulizós" hangulatom van akkor felrúgom a szabályt :D

2012. márc. 15. 11:37
 27/30 anonim ***** válasza:

Ennyire hülye nem lehetsz 20 éves létedre!!!

Az első randin kell a csók! És nem az első randin szoktak ismerkedni! Hetekig kerülgetik egymást a munkahelyen, suliban, akárhol, és amikor komolyra akarják fordítani a dolgot, elmennek randizni! Előbb megismerkednek és utána randiznak, hogy onnantól járjanak. Vágod? Te nagyon okos!

2012. márc. 15. 14:11
 28/30 anonim ***** válasza:
Köszönöm a vigasztaló válaszokat!^^ :)
2012. márc. 15. 18:51
 29/30 A kérdező kommentje:
Nincs mit :) a nagyokosnak meg üzenem hogy nem ismertük egymást a sráccal csak neten keresztül és ezért volt nekem gyors a csók
2012. márc. 16. 16:36
 30/30 A kérdező kommentje:
És hangsúlyozom fél óra után smárolt le
2012. márc. 16. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!