Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi meg akarja csókolni kapásból első randin a lányt vagy azért vannak türelmesek is? :D 20 L
2 hónapig volt ez a "vergődés" vele... Azt érzem, hogy most sikerült elfelejtenem. Eddig szenvedtem. Jójó tudom 2 hónap semmi de én tiszta szívemből szerettem...
Uhh, elkanyarodtunk a kérdéstől nagyon...:)
Jézusom. Hogy lehet ennyire érzéketlen?
Mondhatod, hogy én vagyok maradi vagy ódivatú, de minimum 3-szor le kell feküdjek egy lánnyal, mire a csók szóba jöhet.
ha komolyan veszem a dolgot akkor első randin arcra puszi, max!
ha "bulizós" hangulatom van akkor felrúgom a szabályt :D
Ennyire hülye nem lehetsz 20 éves létedre!!!
Az első randin kell a csók! És nem az első randin szoktak ismerkedni! Hetekig kerülgetik egymást a munkahelyen, suliban, akárhol, és amikor komolyra akarják fordítani a dolgot, elmennek randizni! Előbb megismerkednek és utána randiznak, hogy onnantól járjanak. Vágod? Te nagyon okos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!