Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi meg akarja csókolni kapásból első randin a lányt vagy azért vannak türelmesek is? :D 20 L
Figyelt kérdés
a múltkor egy pasi fél óra randi után már lesmárolt és a barátnőjének tekintett minden pasi ilyen hamar nyomul?2012. márc. 14. 21:49
11/30 A kérdező kommentje:
igen ügyes vagy :D legalább nem kapásból fél óra után a második randi már oké :D
2012. márc. 14. 21:59
12/30 anonim válasza:
Nem fél óra után volt. Odamentem hozzá, köszöntem, és puff!:D
Szóval nem volt fél óra...:'D
13/30 A kérdező kommentje:
jaaa és mi volt a reakciója? ha szabad kérdeznem :D
2012. márc. 14. 22:01
15/30 anonim válasza:
Meglepődött!:D Bár lehet azért nem kaptam, mert mielőtt lekaptam a kezébe nyomtam egy nagy doboz raffaello-t.
Többet mond minden szónál, tudod hogy van ez...xD
17/30 A kérdező kommentje:
hát igen ez a raffaelló... hmm :D erre én se tudnék mit mondani
2012. márc. 14. 22:07
18/30 anonim válasza:
ucsó előtti aranyos lehetsz ^^
19/30 A kérdező kommentje:
hát aki raffaellót visz a lánynak az biztos :)
2012. márc. 14. 22:10
20/30 anonim válasza:
Ráadásul a Raffaello-t én kaptam ballagásra, én meg magamtól odaadtam!Egyébként meg kidobott...-.-' Ez volt a hála, mondhatom szééép...
Egyébként köszönöm... A bókokat a csókokat!:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!