Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok erről a pasiról? Járnátok vele? Így ránézésre szerintetek szűz még? Szerintetek hány éves lehet?
Lol. ez a fa*zi csúnya? Sztem tök normális feje van, nem vok buza nem értek hozzá, de honnan tudjátok megállapítani hogy szűz egy kb 0 testbeszédből egy képrőL? :D Fuh azok az igények xD
Uncsim is így néz ki kb 28 és csókszűz is :(
De köcsö*ök vagytok csajok :D
F18
Szerintem nem bunkóság, csak már elegük van az ilyen kérdésekből. Egy csomóan rakják így fel ide a fotójukat, és azt akarják, h egy kép alapján alkossunk róluk véleményt. Szval a válaszok kb olyan komolytalanok mint maga a kérdés. Első látásra nekem őszintén semmi bajom a sráccal, és gőzöm sincs, h szűz-e, de a kérdés alapján én is arra következtetek, h az. Ha még a modora is normális, akkor semmi akadályát nem látom h összejöjjön egy normális csajszival, szval sztem nem itt kéne közvéleménykutatást tartania a külsejét illetően, hanem ismerkednie kellene.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!