Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18/F és szűz, sosem volt kapcsolat, sem csók, ez gáz?
Sziasztok!
18 éves fiú vagyok, sosem volt senkim, félek hogy nem is lesz, de nagyon egyedül érzem magamat.
Ez gáz, elriaszthatja a lányokat?
Úristen!
Ilyen vén trotty vagy és még szűz? Ez szörnyű.
Amúgy meg hova van kőbe vésve, hogy 13 évesen mindenkinek el kell veszíteni a szüzességét?
Hülyeségeket kérdezel! Az a riasztó, hogy mindenkinek teljesítménykényszere van ilyen téren. Majd 60 évesen tedd fel újra a kérdést. Addig meg élvezd az életed, aggodalmak meg félelmek nélkül, mert az ilyen problémák jó része belőled fakad. Amúgy az életvidám pasikat szeretik a lányok. No meg ha elriadnak akkor mi van? Besz@ri pics@k. :-D
ugyanígy vagyok, de nem vetítem ki magamból inkább hogy magányos vagyok, mert ez taszító (lányok tudni fogják hogy töketlen vagy, és nekik nem kell egy szerencsétlen f.sz)
f18
Én 18 évesen csókolóztam először, de senkit nem zavar.
Sőt az se gáz a barátnőm szerint, hogy még szűz vagyok.
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!