Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miben menjen egy lány első randira? Mi jön be nektek nagyon? 20L
Mély dekoltázs, miniszoknya kerulendo. Ez számomra olyan, hogy hú pillanatnyi orom, megeszem a szemeimmel, de aztán nagyot romlik a lelki értéke.
Nekem eddig ez az osszeállítás jott be legjobban:
Finom parfum, surranó, kockás blúz ami kihozza az alakot. Ha jól emlékszem a lány nem is mutatott sokat magából, cicanaci volt rajta, de a blúzt úgy hordta, hogy takarja a fenekét, és azt hiszem a mellébol semmit sem láttam. Gyonyoru volt. Ja és szép mosoly, az fontos. Tehát olyat vegyél fel, ami megmutatja az alakod, de a borod takarva marad.
Szerintem add magad. Menj úgy, ahogy jól fogod magad érezni. Légy természetes és önmagad. Szerintem ha meg akar ismerni, akkor annyira úgy sem a ruha fogja érdekelni.
Legalább is nekem az ember, a lány a fontos, nem az, amiben megy.
Persze azért ne legyen szélsőséges semelyik irányban....
"A kevesebb néha több." elv megint érvényes.
De mondjuk attól is függ ,h mit akarsz pontosan tőle. Ha csak leakarsz a pasival feküdni akkor merészebb, erotikusabb cuccba menj, ha párkapcsolatra vágysz akkor szolidabb, titokzatosabba.
ruha nélkül :D
nemám, csak vicc :D
Abban amiben jól érzi magát.
Úgyis 95%-ban az arcát nézem..
18.F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!