Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit mondhatnák neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit mondhatnák neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mostanában szoktam látni egy lányt a buszon, akivel egy helyen szállok le. Igazából nála szebb lányt életemben nem láttam és szeretném elhívni valahova. Azt már eldöntöttem, hogy leszólítom egyszer, mert szerintem veszítenivalóm nincsen. Szerintetek milyen indokkal mehetnék oda vagy mit mondhatnék?

17F

A válaszokat előre is köszönöm!

2012. márc. 12. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jól teszed, h kezdeményezel úgyhogy hajrá :) ötletem nincs sok, de mondjuk megkérdezhetnéd h hova megy vagy ilesymi..:
2012. márc. 12. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ne haragudj,de nem tudtam nem észrevenni,hogy te is ezen a buszon utazol.
2012. márc. 12. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én strandon így csináltam:

"Szia! ... (kis szünet, hogy megnyugodjon) nem ismerjük egymást. (itt felfogja, hogy miről is lehet szó) Muszáj elmondanom, hogy ilyen szép lányt nem láttam még itt. (azán mondasz valami könnyedebbet, hogy ne érezze sarokba szorítva magát) barátommal tippeltünk hány éves lehetsz, szerinte 24, szerintem kevesebb, melyikőnknek van igaza?" .... ami eszedbe jut, de lehetőleg ne sz*rj be közben.

2012. márc. 12. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:
*mondhatnék
2012. márc. 12. 21:57
 5/5 I am God ***** válasza:
Menj oda, és egyszerüen mondjad halál magabiztosan, de kicsit mosolyogva, hogy elhívod egy randira, ha nincs ma este mit csinálnia. Ha van, akkor holnapot is kérdezzed meg, ha akkor is van akkor sanszos, hogy fail. De egy tel számot szerezz mindenképpen. De legalább mail címet.
2012. márc. 13. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!