Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vallja be itt sok lány, hogy szereti a pénzes pasikat?
Egyébként én nem bruttókról beszéltem. Nettó 105000 Ft nem sok. Sőt. Lehet hogy több mint a minimálbér, de igen csak kevés ahhoz, hogy az ember ne hónapról hónapra éljen belőle.
Ugye nem kell újra lerajzolnom, hogy hogyan jön ki a havi 105?
Hello kérdező,
Mivel hogy anonim oldalról van szó, hát milyért ne, én szeretem ha a pasimnak van pénze!Nem nagyon érdekel ha lepontoztok, minek kéne tagadni, legyen ilyen vélemény is az oldalon.
20-on x éves vagyok, volt már önálló keresetem (igaz nem sok kb ilyen minimál-átlag)de átlagban a barátaim tartanak/tottak el.És hát vannak is igényeim (márkás ruha,kiegészítők,szoli,sminkek,műköröm,póthaj stb)Nem vagyok műnő, inkább a természetes és a mű között, ugye ami nem tökéletes rajtam azon segítek bizonyos módszerekkel de nem viszem túlzásba.
Úgyhogy ehhez kell is sajnos pénz, a minimál fizumból nem jönnék ki egyedül úgyhogy muszáj a tehetősebb pasi is:)
Amúgy meg nem tartom magam szemétnek mert emellett igyekszek neki mindent megadni a ház otthon csili-vili, főtt étel mindig van, igényes vagyok magamra,szexuálisan is odateszem magam, viszont dolgozni jelenleg nem dolgozok.Tessék ítélkezzetek írjátok nyugodtan hogy hülye k.rva nem lesz ettől más a helyzet maximum röhögök egyet a szánalmas viselkedésen.Nem kell ítélkezni régen ez elfogadott dolog volt hogy a nőnek a munkája a házimunka:P
szép jó napot mindenkinek:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!