Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teltebb lányok! Ti is észrevettétek, hogy a pasik kevésbé szeretnének minket komoly kapcsolatra?
Számodra mit jelent a telt? Mutatnál képet?
Egy lány
őszinte leszek.
nekem nem az esetem és ideálom a a telt molett nők. ez van. de én nekem szórakozás szinten is csak haverilag áll vele össze a kép, szóval egy husis molett lánnyal tuti csak barátság lenne. Nekem nem az ideálom és nem is hülyíteném semmivel.
Én a karcsúbb sportosabb vékonyabb lányokat szeretem.
na persze nem azaz anorexiás csontkollekciót akiről már a tanga is lecsúszik..
27/f
Én pasi vagyok.
Sok pasi mondott már olyat hogy:
Egy teltebb lányt könnyebb megdugni mert nem kell senkinek.
Egyébként nekem bejönnek a teltebb lányok, bár ez attól is függ ki mit ért teltebb alatt:) Nem vagyok egy szexmániás p*cs, még szűz vagyok. Az alkalmi szex nálam nem is működne, nem veszem le a nadrágomat egy idegen nő előtt:)
Szóval nálam ugyanakkora eséllyel indul komoly kapcsolatra minden nő aki belefér a tetszik kategóriába.
#15-nek nagyon igaza van sajnos,nem sértésből de igaza van.
Hajlamosak vagytok ,,leülni" egy kapcsolatban,mert már meg van a f@szi,pedig ez öreg hiba egy pasit meg is kell tudni tartani,csak akkor veszik sokan észre amikor egyszer hazamennek és a pasijuk egy jobb alakú lánnyal fekszik az ágyban.
Nem bántásból de ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!