Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha tetszik egy fiu?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha tetszik egy fiu?

Figyelt kérdés
tetszik egy fiu akit mar 3eve ismerek, de annyira nem beszeltunk (jo persze azert nem vagyunk rosszba csak mas egy kicsit az erdeklodesunk. Az a gond, hogy nem tudom h kérdezzem meg tole h en tetszem e neki? Mi azt talaltuk ki az egyik baratnommel, h o elkezd vele beszelni es a vegen ramternek es megkerdezi tole... és ha azt mondja h igen akkor megmonja neki h én h erzek iranta es azt is h kérdezzen meg engem, mert én nem merem(mindezt ugy facebookon, és én ott ulnek a baratnom mellet:D) szerintetek ez jo otlet?? ha nem akkor irjatok!!
2012. márc. 11. 02:52
 1/4 A kérdező kommentje:
am 14/L vok
2012. márc. 11. 02:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Bocsi, de szerintem ezt az ötletet felejtsd el! Én is ezt csináltam sokáig, hogy a baratnomet küldtem oda...sose lett jó vége, a fiúk ezt kifejezetten utálják! Es ne gondold, hogy a baratnodnek el fogja mondani a fiú az igazat... Most már egyedül probalkozom, sajnos ha személyesen nem is, de emailben/facen es sokkal jobb, mintha más kérdezné meg!

.írd meg neki hogy te mit erzel es kérdezd meg h van-e esélyed nála! Ha azt mondja nincs, akkor sincs gáz, majd lesz egy másik fiú! Remélem segítettem:) 15/L

2012. márc. 11. 05:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja es ha egyszer lekuzdod a félelmet, a következő könnyebb lesz!:) de egyszer el kell kezdeni..előző voltam
2012. márc. 11. 05:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is hulye egy otlet, ha tetszik a srac, kezdj el vele beszelgetni, aztan ha minden jol alakul kezd el vele ereztetni mit erzel. Ha neki is tetszel akkor vagy lep vagy o is erezteti, es akkor mar csak lepni kell. ;)

17F

2012. márc. 11. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!