Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha gyomormosasom volt no letemre a randi utan?
Az elso randi jol sikerult, lett egy masodik is, de picit tobbet ittam a kelletenel, nem is tudom miert, es hanytam is. Sok mindnere nem emlekszem. A "baratom" vitt be az ugyeletre, tisztitani kellett a veremet.
Szegyellem magam, nem akarom ot elvesziteni:(
ha most elkezdek bocsanatot kerni akkor meg jobban megalazkodom elotte. Egyebkent ujra fogunk talizni, de mintha csak szexet akarna...nem ertem.
Elkepzelheto hogy konnyuverunek tart?es kihasznalja a helyzetet?
apám és anyám első randija abból állt, hogy anyámért mentőt kellett hívni és roham a sürgősségire, fájdalomcsillapító injekció, annyira erős menstruációs görcsei voltak.
egyszer velem is megesett, fogjuk fel randinak, hogy valami olyan ótvar bor ment a gyenge gyomromba, hogy színjózanul, de olyan rosszullét tört rám, hogy szegényke ott simogatta a hátamat, én meg a vécé fölött szenvedtem.
ez van.
mondd meg neki, ha eddig még nem tetted, hogy nagyon sajnálod. bocsánatot kérsz, aztán ennyi.
ciki-e? eléggé. (mert azért az, hogy iszol és tartasz-e mértéket, az elején, az rajtad múlik.) de most erre mit mondjak? :/
vagy elveszíted, vagy nem. van, aki a világ legmegértőbb pasija, van, aki meg dob emiatt. ez van.
Volt egy hasonló esetem amikor megismerkedtem a barátnömmel , ö is ölelgette a wc-t pár órán keresztül, nem tartottam cikinek, inkább én szégyelltem magam hogy "leitattam" . Nem vagyok alkesz, de rutinos buliivó vagyok és ahogy egy este otthon spontán nekiálltunk jégerezni az én tempómban ivott ...
Eszem ágában se volt vele kórházba menni a detoxról csak rosszakat lehet hallani, meg egyébként is felesleges volt, tudtam, hogy pár óra és rendbejön.
Megkérdezhetem mit és mennyit ittál hogy a barátod az orvoshoz rohant veled ?
35/F
feher bor, jeger, bananos likor.
Nem tudom hogy a baratom e o..az volt amsodik alkalom hogy talakoztunk, az elso vakrandi volt, a masodik a lakasan. Azota mar talalkoztunk a lakasan, es o nem olyan mintha szegyelne magat, egyebkent en akartam inni, nem eroltette.
En csak attol tartok, hogy most ilyen ocska nonek nez engem, es most szexre fog hasznalni-mert per pillanat ugy nez ki a dolog.
Rideg hozzam, bar nem is ismerjuk egymast. Nem vagyok szerelmes, hisz csak harom tali volt eddig, de szegyellem magam.
Én se eröltettem a barátnömre hogy igyon csak nem figyeltem rá oda, ugy voltam vele hogy ha én birom akkor ö is nekem ez elég volt ahhoz hogy szarul érezzem a dolog miatt magam , de mi szeretjük egymást .
Lehet hogy hülyeség jutott eszembe, de ahogy mondtad, hogy vakrandi, meg "csak szex", meg nem is kedvel igazán nekem a GHB szó ugrott be, hacsak nem megszokott nálad, hogy teljesen kiütöd magad, és a detoxban ébredsz...
diszko drog?
de en eleg sokat kevertem a dolgokat. Vhogy beindultam, nem tudom, de detoxban ebredtem!
azota volt talalkozonk, szex, hazavisz el is jon ertem. Nem tudom, de nem hiszem hogydrog lett volna, mert akkor nem mert volna detoxba vinni mert ott eszrevettek volna. Volt vervetel meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!