Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van még olyan lány, aki nem a tökéletes külsőt tartja szem előtt egy fiúban, hanem a fiú jellemét, személyiségét?
Nem egy olyan gyönyörű csajt ismertem, akinek tök jellegtelen, sőt igénytelen tahó pasijai voltak. Sosem értettem mit eszik rajtuk, valószínűleg a személyiségük volt megragadó, úgyhogy biztosan vannak ilyen csajok is.
A fiatalabb lányoknál inkább a nagymenőség számít, szóval legyen trendi a fiúcska, az idősebbek pedig vagy biztos anyagi támaszra számítanak, tehát legyél menő "vállalkozsó" SK rendszámú luxusterepjáróval, vagy tényleg a pasi kisugárzását nézik. Így hiába van pénzed, és nézel ki jól, ha nem érzik magukat jól veled, akkor nem fog működni a kapcsolat. Szóval ezen nem érdemes sokat elmélkedni, de időközben elmegy melleted az IGAZI, miközben egy hülye libáról szövöd a magad történeteid.
21:44-es:
Nem nagy elvárás, szerintem alap, hogy mindkét nem ad magára. Egyedül a helyesség az, amivel probléma lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!