Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van még olyan lány, aki nem a tökéletes külsőt tartja szem előtt egy fiúban, hanem a fiú jellemét, személyiségét?
Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 21:17
11/26 anonim válasza:
Van.
Például a párom. Nincs önbizalomhiányom, csak objektiv vagyok, de aki tökéletesnek mondaná a külsömet az vagy beteg vagy vak. Bármikor találhatna sokkal jobban kinézó pasit magának, ha ez érdekelné.
35/F
13/26 anonim válasza:
Szerintem minimum, hogy külsőre vonzódjak a páromhoz, anélkül kapcsolatot se kezdek. Van aki igen? 18/N
15/26 anonim válasza:
Van. De egyébként mondd már el nekem légy oly kedves, hogy milyen az a TÖKÉLETES külső?!? Mert szerintem mindenkinek MÁS tetszik, ergo tökéletes külső NINCS. Akármilyen jól is néz ki valaki, lehet, hogy egy lánynak pont ő nem jön be. Annyi a lényeg, legalábbis nálam, hogy szimpatikus legyen, tetsszen, el tudjam képzelni magam vele, úgy összességében. Tökéletes pedig (nem csak külsőben) NINCS! 24/L
16/26 Christian Death válasza:
Ha van penzed a kulsod nem fontos.
17/26 anonim válasza:
Rám hajtott nemrég egy olyan srác, aki magas, izmos, helyes, nem is bunkó, szóval jól is néz ki meg rendes is, de valahogy nem volt az igazi... Ellenben egy másik sráccal, aki kb az előbb felsorolt tulajdonságok ellentéte volt, de valami nagyon megfogott benne, volt kisugárzása, és miután megismertem, kiderült h a személyiségét is imádom. Nem a külső számít nekem, de a kisugárzás viszont számít.
20/L
18/26 anonim válasza:
Előző vagyok, az lemaradt, h az előbbiek ellentéte nem vonatkozik arra, h bunkó is lenne, csak külsőre. :D
19/26 anonim válasza:
Hát én pasi vagyok, de már nekem is ki van a tököm ezzel a rinyálással (ezt a k*baszott kérdést - is - hetente egyszer felteszi valaki). A megnyerő külső előnyös, de nem szükséglet az ismerkedéshez. Én sem vagyok egy lehengerlő férfiszépség, mégsem vagyok egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!