Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak hogy manapság ilyen válogatósak a nők?
" a ronda srácok már csak végső reménytelenségükben játszanak lyuk helyett komoly kapcsolatra "
Szerintem is de nem minden esetben.
van aki nem is ronda és mégis azt hiszi h az.
a párom is ilyen, amikor megtudtam milyen barátnői voltak eddig, erősen kiakadtam, h mi keresni valóm van mellette. mert amúgy nagyon értékes srác, tetszik is, de valami agybaja van az tuti, mert kb. bárkivel összejött és bármilyen volt a kapcsolat vele maradt...
Bő hat évvel később, mit sem változott a helyzet, illetőleg, tovább romlott.
Maximálisan egyet kell értenem a 15-ös és 16-os válaszolók meglátásával, illetőleg egy részlet kivételével, ami a felvázoltarányok. Ahogy észrevettem, még az 1-2% is túlzás. A sok ostoba nőnek - mondjon bárki bámit, szvsz. álszentség és mellébeszélés -, az ég-világon semmi más nem számít, mint:
1. a férfi legyen magas (180 cm+), kifejezetten jóképű, de mindenekelőtt kigyúrt;
2. legyen a végzettsége legalább 80 különböző felsőfokú diploma;
3. mindezek mellett, lehetőleg bírjon minimum Bill Gates vagyonával.
Nem akarok igazságtalan lenni, a harmadik pont opcionális is lehet mintegy 40%-nál, de ha az első kettő közül bármelyik nem teljesül, már voltaképp ember sem vagy a szemükben, úgy néznek keresztül rajtad, mintha apád üveges lett volna.
Ami az elvárásokat illeti akármelyik oldalon, az szvsz. önmagában nem gond, az viszont - mint minden egyéb dolognál is - annál inkább az, ha túlzásokba esnek. Úgy vélem, ez az eredője ennek a történetnek is, amit magával hozott ez a "jó kis" feminista berendezkedés. Mivel a nők sajnos valóban megtehetik, hogy úgy viszonyuljanak a dologhoz, ahogy, a férfiak próbálnak ugyan megfelelni általában, de ez nyilván nem sikerülhet mindenkinek, ilyen-olyan okokból (genetikai limitek, orvosi tényezők, stb.). A legtöbben talán nem is kétlik ezt, ám úgy vélik, ezek száma elenyésző, de hatalmasat tévednek! Mi több, ez a jelenség egyre szélesedik. Meg kell mondanom, velük úgy bánni olyasmi miatt, amiről nem tehetnek, mert szimplán ezt "dobta nekik a gép", mintha bútorok lennének egy szobában, vagy parlagfű egy kertben, meglehetősen embertelen, visszataszító dolog, ezért nem csodálkozom azon, hogy ők igenis pokolba kívánják a mai nőket, mind egy szálig!
Arra pedig külön is reagálnék, aki olyan elegáns hanyagsággal idevetette, hogy "mert a nőknek elvárásaik vannak". Annyival kommentálnám, hogy sajnos vitathatatlan, hogy úgy van, de ha úgy van, akkor minden nő tegye oda magának az elvárásait, ahova gondolom!
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!