Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy csók és más semmi? Vége?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csók és más semmi? Vége? Ennyi volt?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú, aki nagyon nyomult rám, elmentem vele randira, minden jól sikerült, elhívott egy 2. randira is, ahol sokat voltunk együtt, a végén megcsókol, többször is. Láttam rajta, h ragyog, boldog, akárcsak én.

Igenám, de a csók másnapján már nagyon közömbösen viselkedett velem, azóta is jön a csetre mindennap, de jéghideg lett, az addig kedves, évődő fiúból egy közömbös ember lett. Rákérdeztem, h akkor ennyi volt, ne talizzunk többet, vagy mi a baj? Ő: Ó semmi baj, csak sok a dolga, ide megy, oda megy...Nem értem, nem beszélve arról, h az egész viselkedése ffi-ösztön ellenes. Egy ffi uis egy jóizű csók után nem húzza-halasztja a köv randit, hanem alig várja, addig üti a vasat, mig meleg. Az más kérdés, h szex után esetleg eltűnik (a szex milyenségétől függtelenül sajnos)

És ilyenkor jön elő, h bakker mi volt a baj velem (nem csókolok jól? hááát, nem azt láttam rajta, h nem volt jó neki..Akkor szájszagom van?-egyrészt tudom, h nincs, másrészt akkor nem lett volna több csók is....Nem teccettem? De akkor miért nyomult rám...Szerintetek?

2012. márc. 8. 07:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én is ehhez hasonlóan jártam, csak én kb 6 hét randizás után. Figyelj, ha a fiú ki akar használni valakit, akkor nem a csókig megy el, hanem a szexig. Elképzelhető, hogy nem jól csókolsz, azért lett távolságtartó. Sajnos ilyen megesik. Az is lehet, hogy tényleg elfoglalt. Vagy az is elképzelhető, hogy Nem biztos abban, hogy kapcsolatot szeretne, vagy hogy veled szeretne kapcsolatot, nem akarja lekötni magát, megijedt az érzelmeitől, és inkább pihenteti a dolgot. Lehet, hogy más lányokkal is találkozgat. Elég sok oka lehet, én ezeket női szemmel mondom, hátha kapsz fiúktól is választ, akik feltehetően hitelesebb választ fognak tudni adni.

Szerintem ne ülj a nyakára, ne keresd, de ne is kerüld. Ha megkeres téged, legyél vele ugyanolyan, mint addig, kedves, stb, de ha nem ír/hív, akkor ne zaklasd állandóan, hogy mi van már, mert akkor még inkább elmegy a kedve tőled!

2012. márc. 8. 08:05
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem zaklattam, cseten is mindig ő írt rám eddig is, most is, egyszer rákérdeztem mi van, ennyi.

Hááát, szerintem jól csókolok, erről már van referenciám.:-)))))És láttam rajta, h mennyire élvezte. Fiú haverjaim se értik a viselkedését, mert egy csók után ők se lépnek le.

2012. márc. 8. 08:07
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
vagy valaki telebeszélte a fejét, hogy vigyázzon veled. Ne aggódj, kellesd csak magad, és meggyőződik ő arról hogy kivagy. A referenciákkal viszont nem híreskednék... az tényleg ribi jellem.
2012. márc. 8. 09:56
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

ha nem csókolna jól nem csókolta volna meg még 20x.

Amúgy szegény el sem tudom képzelni mi lett, sajnálom, de ötletem sincs.

2012. márc. 8. 14:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, a csókommal boldog volt. El nem tudom képzelni mi történhetett a csókos este és a másnap reggel közt,ami miatt távolságtartó lett. És a nagyobb baj, h el se mondja. Akkor mondja azt, h ennyi volt. De így olyan megalázó, h jön a csetre mindennap és ír vmi holt közömböset. Rosszabb, mintha lelépett volna, komolyan. :-(
2012. márc. 8. 14:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát írd vissza, h bocs, sok dolgom van. Ha le akar rázni, nem fog tovább írogatni. Legyél te is közömbös, hitesd el vele, h már nem érdekel, ha akar tőled valamit, hidd el, rögtön nem lesz közömbös tovább.
2012. márc. 8. 15:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ez lesz, csak most 4 napra elutazott. De ha megjön és ír ez lesz...:-)))
2012. márc. 8. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!