Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, van olyan hogy több hónapon át próbáltok befűzni egy lányt, és csak szexre mentek, vagy ott már van valami más is?
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 23:42
1/5 anonim válasza:
Aki több hónapon át próbál valakit meghódítani az szerintem nem arra megy hogy megfektesse. Ha szex kellene csak nem egyszerűbb egy kaphatóbbat keresni ?
2/5 anonim válasza:
1. válaszoló. nem feltétlen. Lehet, hogy szereti a kihívásokat. Egyébként lány létemre úgy gondolom,hogy gusztustalan dolog. És nekem is borzasztóan rosszul esne.
3/5 anonim válasza:
Csak szexre menni? Erre mondják, hogy a fiú tisztességtelen szándékkal közeledik egy lányhoz. Kár, hogy nincsenek bordélyházak. Talán akkor megkímélnék a szeretetre és igazi társra vágyó lányokat a kalandoroktól. Meg az ilyen fiú azt is megérdemelné, hogy teherben maradjon tőle a lány, és neki pedig gyerektartást kelljen fizetnie. Szerintem a szex nem játék!!!
4/5 LeGrady válasza:
Sajnos maga az idő ebben nem mérvadó. Ha valaki kitartó vagy bekattant, akkor akármeddig próbálkozik. De általánosságban a kitartás inkább pozitív jel, csak nem garancia.
5/5 Kutyus70 válasza:
Ami azt illeti létezhet olyan lány, aki kimondhatatlanúl szép, csinos, vonzó, stb. ;) De azért ha már "több hónapon át próbálkozom", akkor ott 90% hogy több kell lennie puszta szexuális vonzalomnál. Ott már valami belső dolog is van, az biztos. Az már szerelem szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!