Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan udvaroljak, ha csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan udvaroljak, ha csúnya vagyok?

Figyelt kérdés
:(
2009. jún. 9. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem te önbizalomhiányban szenvedsz,én is így vagyok ezzel,de próbálom titkolni,ami be is válik.Pedig azt mondják hogy kifejeztten szép vagyok,de én mégsem érzem annak magam...
2009. jún. 9. 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szóval szedd össze magad és legyen önbizalmad...:P
2009. jún. 9. 13:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

légy kedves, okos, nyitott...

A fiúknál a szépség kevésbé számít szerencsére.

Ne légy igénytelen: légy tiszta, sportolj

2009. jún. 9. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Legyél vicces, jófej, őszinte de ha nem jön be akkor az nem a te hibád, akkor inkább várd meg míg jön magától valaki...utána a többi megy magától
2009. jún. 9. 13:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy kevésbé jóképű férfi is le tudja nyűgözni a nőket. Ha vicces vagy és kifinomult, valamint némi intelligencia is szorult beléd-és miért ne szorult volna-akkor szerintem nyert ügyed van.

Engem már vett le kevésbé jóképű pasi is a lábamról, olyannyira, hogy fülig szerelmes lettem.

A csábítás művészete nem csak a szépség királyok kiváltsága!

Úgyhogy bízz magadban, és hajrá! :)

2009. jún. 9. 13:56
 6/7 anonim ***** válasza:
sztem ha viccces és jó fej vagy akkor neki nem olyan lényeges hogy nézel ki..amúgyis biztos van nála esélyed..több önbizalom kell és akkor menni fog!!
2009. jún. 9. 14:35
 7/7 anonim ***** válasza:

könnyű ilyeneekt mondani h legyen önbizalmad ha úgyérzed h "nincs mire". (nem oltás , segíteni próbálok) , ...kezdj el gyúrni hogy testre szép legyél , csináltass fodrásszal olyan hajat ami passzol az egyéniségedhez , vegyél új ruhákat amik nem "cikik" (Ha van rá keret ..de ha nicsn ott van a turkáló .. ott rengeteg jó, márkás cuccot lehet kapni occsóért :))

ezt csak külsőre

belsőre: legyél vidám , légy intelligens( vagy tűnj annak :) , poénkodj( ha tudsz .. ha nemtudsz akkor csak égeted magad) , és légy kedves és nyitott, de ne nyomulós

2009. jún. 9. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!