Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel kehet sok pénzt keresni, hogy gazdag legyek és minden csajt megkaphassam, amelyiket csak akarom?
17:03
"Érdekes mód vannak nagyon-nagyon csinos lányok szegény pasik mellett is. Erre mi a magyarázat?"
Először is az, hogy sokkal kevesebb a gazdag férfi, mint a szép nő.
<i>Drogban nincs akkora üzlet.. Ha nagyban csinálod csak akkor tehetsz belőle sok pénzre szert, de ha nagyban csinálod a bukásnak is rohadtul nő az esélye..</i>
A szakértő megmondja...
"mivel a nök nagy többsége ostoba,az elmélet eléggé megállja a helyét."
Ilyet csak egy ostoba férfi írhat le.
ma 17:20
Fegyverkereskedelemmel még szarabbul keresel mint a drogokkal.. És a lebukás esélye is 10x nagyobb..
Menj ki Dubaiozni, lehet, hogy bejönnél egy két sejknek.. :)
A nők túlnyomó többsége a pénzre hajt, ez tény.. Mutass egy csinos és szép nőt aki egy csóró mellett van.. Jó kis hazugság, nincs ilyen.. hosszú távon biztos, hogy nincs. Az ilyen kaliberű "nők" nem kezdenek szegényekkel. Amelyik előttem ezt állította bizonyítsa is..
Kedves kérdező!
Gazdag nő vagyok és nem kifejezetten lehet engem "meggyőzni" pénzzel, mert mindenem meg van. ;) Tudod, mindig azt mondom, hogy szép dolog a pénz, de az még nem fogja enyhíteni a viszketést a lábaim között. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!