Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lacikaa2222222222222 kérdése:
Az a helyzet h 16 éves fiú vagyok ésmég nem csókoloztam és van egy lány akivel járok már 4honapja demégcsak szájrapuszvól ésmég ösem csókolózot Hogy kezdjek neki az elsö csóknak és hogyankel csókólozni tudnátok segiteni? Nagyon megköszöném
Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 00:56
11/13 anonim válasza:
Olvasd már el még egyszer az első kommentet Lacika, drága! Első felében megemlítem az írásmódod, és a második felében ott van.
12/13 prado09 válasza:
Nincs mit Laci! szivesen :) jól kifiléztem a dolgot neked :) majd írd meg hogy sikerült-e, vagy tényleg nem akarja? ... Am meg én is hibákkal élek sokszor nekem is beszólnak hogy írok, de ezen nem változtatsz!
13/13 anonim válasza:
szerintem te égeted magad le az írásoddal, nem valaki más, amúgy meg szerinted miért járna veled a csaj, ha nem akarná, hogy megcsókold? xD érdekes egy feltételezés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!