Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami "szakirodalom" arra, hogy hogyan kell egy lányt meghódítani? És egyáltalán, hogy hogyan kell bánni a nőkkel?
budakeszin laksz?:D
amúgy mosolyogj rá, innen tudhatod hogy ő mit gondol, amúgy meg kezdj el vele beszélgetni:D nem kell rögtön "direkt nyitás"
pl leszáltok, elindultok, és megszólítod " bocsi megtudnád mondani mennyi az idő... amúyg már sokszor láttalak errefelé..."
"nagyon tetszik a pulóvered, nővéremnek most szeretnék születésnapi ajándékot venni és neki is hasonlóan szép hajszíne van, amihez menne ez a szín, megtudnád mondani hol vetted?.... "
csak természetesen kezdj el vele ebszélni... ne próbáld meghívni italra/fagyira rögtön az gáz... mintha meg akarnád vásárolni az idejét.... de ha mondjuk 10-15 perce beszélgettek, akkor simán ehettek egy fagyit, vagy ihattok egy bambit... de ne az legyen az első...
találj ki valami egyszerű témát... akára buszon is leszólíthatod... de ha szégyenlős vagy lehet jobb mikor leszáltatok,
Nem Budakeszin lakom. :)
Viszont ez a "megtudnád mondani mennyi az idő" meg amúyg már sokszor láttalak errefelé..." és a "nagyon tetszik a pulóvered, nővéremnek most szeretnék születésnapi ajándékot venni és neki is hasonlóan szép hajszíne van, amihez menne ez a szín, megtudnád mondani hol vetted duma szerintem annyira szánalmas és vicces, hogy nem igaz..." :D
Egyébként kiírtam kérdésbe is: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__27259..
Itt folytassuk, ha lehet. :)
az első-re ne hallgass, egy csaj nem tudja hogy kell csajozni és csak röhög a technikákon, alapszabályokon.
Pua világba ugorj bele, anélkül nincs esélyed, azzal van, de úgyse nagyon amíg bele nem jössz!
f18
12 es vagyok.
én eddig csak párszor szólítottam le ismeretlen lányt, és igen nyílván "szánalmas" mert mindketten tudjátok, hogy tényleg nem az idő érdekel, és nem a pulóvere...:D és azt is tudjátok hogy leszarod a hajszínét:D de el kell indítani a beszélgetést...
ha nem tetszik akkor: "szia nem szoktam ilyet csinálni de nagyon aranyosnak tartalak, és nagyon sokszor láttalak a buszon és úgy érzetem ide kell jönnöm hozzád"
légy kreatív és "extrovertált"
nekem pl a kedvenc kocsmai nyitásom ami 1-2 szer már bejött hogy "a haverjaimmal azon vitatkozunk ki választ a nő vagy a férfi, ők azt monjdák a férfi én azt hogy a nő, (ő nyílván: neked van igazad a nő váalszt) akkor te miért választottál engem?:D" erre is azt lehet mondani milyen gáz... de bejött:D
amúgy ha meg gáz. és elküld a francba mi lesz? max 1-2 szer kínosan összemosolyogtok a buszon utána:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!