Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van valami "szakirodalom"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami "szakirodalom" arra, hogy hogyan kell egy lányt meghódítani? És egyáltalán, hogy hogyan kell bánni a nőkkel?

Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 22:56
1 2
 11/19 anonim válasza:
hmm.. fogalmam sincs, én lány vagyok, de ha lessz olyan alkalom h kozbeszolhass , tedd meg ne felj, a legrosszabb az lehet, h majd kesobb visszautasit ( amit hiaba nem vagy egy adonisz, nem fog meg tenni, ha jol bansz majd vele ) vagy ha felenkebb tipus vagy, irj neki neten.. :) sok sikert.. :)
2012. márc. 2. 23:30
 12/19 anonim ***** válasza:

budakeszin laksz?:D

amúgy mosolyogj rá, innen tudhatod hogy ő mit gondol, amúgy meg kezdj el vele beszélgetni:D nem kell rögtön "direkt nyitás"

pl leszáltok, elindultok, és megszólítod " bocsi megtudnád mondani mennyi az idő... amúyg már sokszor láttalak errefelé..."

"nagyon tetszik a pulóvered, nővéremnek most szeretnék születésnapi ajándékot venni és neki is hasonlóan szép hajszíne van, amihez menne ez a szín, megtudnád mondani hol vetted?.... "

csak természetesen kezdj el vele ebszélni... ne próbáld meghívni italra/fagyira rögtön az gáz... mintha meg akarnád vásárolni az idejét.... de ha mondjuk 10-15 perce beszélgettek, akkor simán ehettek egy fagyit, vagy ihattok egy bambit... de ne az legyen az első...

találj ki valami egyszerű témát... akára buszon is leszólíthatod... de ha szégyenlős vagy lehet jobb mikor leszáltatok,

2012. márc. 2. 23:38
 13/19 anonim válasza:
12.. ott a pont.. :)
2012. márc. 2. 23:45
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem Budakeszin lakom. :)

Viszont ez a "megtudnád mondani mennyi az idő" meg amúyg már sokszor láttalak errefelé..." és a "nagyon tetszik a pulóvered, nővéremnek most szeretnék születésnapi ajándékot venni és neki is hasonlóan szép hajszíne van, amihez menne ez a szín, megtudnád mondani hol vetted duma szerintem annyira szánalmas és vicces, hogy nem igaz..." :D

Egyébként kiírtam kérdésbe is: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__27259..

Itt folytassuk, ha lehet. :)

2012. márc. 2. 23:46
 15/19 anonim ***** válasza:

az első-re ne hallgass, egy csaj nem tudja hogy kell csajozni és csak röhög a technikákon, alapszabályokon.

Pua világba ugorj bele, anélkül nincs esélyed, azzal van, de úgyse nagyon amíg bele nem jössz!

f18

2012. márc. 3. 00:08
 16/19 anonim ***** válasza:

12 es vagyok.

én eddig csak párszor szólítottam le ismeretlen lányt, és igen nyílván "szánalmas" mert mindketten tudjátok, hogy tényleg nem az idő érdekel, és nem a pulóvere...:D és azt is tudjátok hogy leszarod a hajszínét:D de el kell indítani a beszélgetést...

ha nem tetszik akkor: "szia nem szoktam ilyet csinálni de nagyon aranyosnak tartalak, és nagyon sokszor láttalak a buszon és úgy érzetem ide kell jönnöm hozzád"

légy kreatív és "extrovertált"

nekem pl a kedvenc kocsmai nyitásom ami 1-2 szer már bejött hogy "a haverjaimmal azon vitatkozunk ki választ a nő vagy a férfi, ők azt monjdák a férfi én azt hogy a nő, (ő nyílván: neked van igazad a nő váalszt) akkor te miért választottál engem?:D" erre is azt lehet mondani milyen gáz... de bejött:D

amúgy ha meg gáz. és elküld a francba mi lesz? max 1-2 szer kínosan összemosolyogtok a buszon utána:D

2012. márc. 3. 00:09
 17/19 anonim ***** válasza:
Az ismerkedésnél 90%-ban a testbeszéd dominál, csak a maradék 10%-ban a szöveg. Bármit mondhatsz neki, a fő, hogy eredeti legyen, de ami még fontosabb, hogy azt a testeddel is jól kommunikáld le. Például, ha odamennél a lányhoz és azt mondanád, hogy " Milyen szép nyaklánc, senki másnak nem állna ilyen jól, mint neked", akkor ha ezt úgy mondanád el, mint aki életében most látott nőt, az rosszul venné ki magát, egész egyszerűen azért, mert nem férfias. Higgy nekem, ennél többet pedig nem tehetsz, mert ha nem vagy neki szimpatikus/van barátja/ nem ismerkedik buszon/ rossz napja volt, akkor te mondhatod az ász szöveget, szépen elküld. Ráadásul ha oda se mész, akkor meg tuti, hogy nem elegyedtek szóba. Ha nem sikerül, akkor próbálkozol mással. Mindenki így csinálja :D
2012. márc. 3. 00:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Két módja van annak, h meghódíts egy lányt: jól kell kinézni v gazdagnak kell lenni. Abban én is egyetértek, h lányokra nem szabad hallgatni ilyen téren, mert nem ismerik magukat, nem tudják mi kell nekik.
2012. márc. 3. 08:18
 19/19 anonim ***** válasza:
A jó kinézet valóban számit. Tudom, hogy néznek fiatal 18-25 évesek(ebben a korban eléggé domináns a kinézet, persze tinikorban is).Persze csak egy százaléknak számit ennyire a kinézet, a másik százalék lehet előitéletes a jóképü srácokkal szemben.Ilyeneket gondolhatnak biztos buta, szerencsétlen stb.Igazából minden a kommunikáción múlik és kisugárzáson, hiszen mindenki szereti a vidám embert.Neked nem elmélet kéne a hóditásról, hanem önismeret, önbecsüles, önbizalom.Sok sikert.
2012. márc. 3. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!