Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a nők?
Már sokszor megesett velem, hogy ha megbántottam egy lányt (szándékosan vagy nem szándékosan, de ez most nem lényeg), akkor úgy sértődnek be, hogy letiltanak (pl. email), vagy letörölnek (pl. facebook), de így kapásból. Vagy, ha pl. randizunk, és én úgy érzem, nem az igazi, és ezt megpróbálom vele finoman közölni, akkor elküld a francba, de olyan szinten, hogy csak nézek...
mi játszódik le ilyenkor egy nőben? miért lesznek hirtelen ilyen "kegyetlenek"?
"Szerintem a megalázottság miatt csinálják. Lehetsz akármennyire kíméletes, egy nő a nemet kudarcként éli meg. "Újabb férfi, akinek nem kellettem!""
Jajj, hogy oda ne rohanjak, egy átlag férfi kb. tízszer annyi visszautasítást kap, mégsem vágja be a hisztit, ha a visszautasítás normális hangnemben történt. Egyébként az a baj, hogy sok lány azt hiszi, hogy attól, hogy puncija van ő már királynőnek számít.
Nem jó semmire ;) De valljuk be, hogy ilyenkor a nők többsége nem tud higgadtan gondolkodni.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!