Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fóbiás (de egyébként normális) fiúnak van esélye egy normális lánynál? Esetleg vannak itt fóbiás lányok?
#18! Én is amíg csak lehet kesztyűben utazom. :D
14:21!
Köszi a titulust, de inkább átadnám neked! Legyél te a Beteg Ember! Tudod miért? Mert, mint egy depressziós, beszűkült látású, öntelt ember, minden kérdéshez csak negatív válaszokat írsz. Gondolom felteszed a kérdést, hogy honnan merem én mondani, hogy mindenhova? Elég ritka a 39% válaszértékelés (statisztika alapján), ebből azt merem kikövetkeztetni, hogy Te vagy az. Ha tanácsolhatom, inkább oszd meg a gondolataidat mondjuk egy plüssmacival! Még egyszer köszönöm a hozzászólásodat! Tudod mit? Inkább együtt élek pár fóbiával (amit azért talán lelehet küzdeni) és maradok ilyen intelligens, minthogy lesüllyedjek a te szintedre. Mondanám, hogy ovis szint, de nem tudom, szerintem én érettebb gondolkodású voltam 4 évesen, mint most Te.
De gondolom ezt a sort, amit épen most fogalmazok meg, Te már nem olvasod el, mert olyan retardált vagy, hogy el se olvasod a választ, mert Téged csak önnönmagad érdekel.
#18! Én is amíg csak lehet kesztyűben utazom. :D
:D Örülök, hogy nem vagyok egyedül az ilyenekkel. :D
A sóskától is félek (óvodai trauma) -ez most jutott eszembe.
Az én listám elején a bacik, a pókok és a hajszálak állnak! :D
:))) nincs ezzel semmi baj, ez abszolút nem kizáró tényező. de azért remélem nem sikítozol ha valaki rádtüsszent pl :D
hány éves vagy? volt már barátnőd, vagy amiatt aggódsz, hogy ezért nem lesz?
előző válaszoló voltam
Ha valaki rám tüsszentene (azért írom feltételes módban, mert vigyázok, hogy ne tüsszentsen rám senki :P), akkor kirázna a hideg és rohannék a mosdóba. :P :D De sikítozni nem szoktam. :D
Nem volt még barátnőm (nem ezért), csak kíváncsi voltam, hogy zavarna e valakit.
17 éves vagyok még egy kis ideig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!