Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mi fog meg igazán egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi fog meg igazán egy lányban? 15/L

Figyelt kérdés
Ugy a külső nem minden.. de mégis mennyit számít? Ha egy csaknak nem tökéetes a külsője hanem picit "husisabb" az sexi vagy nem? milyen legyen egy lány?

2012. febr. 29. 00:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

00:28.

Fiatal vagy még, ebben a korban hajlamosak az emberek túl komplikálni a dolgokat.

2012. febr. 29. 00:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Ezt nem igazán lehet így megfogalmazni.

Nagyjából nálam a sorrend:1.arc,2.popsi,3.cici,4.lábak a külsőt tekintve.

De ez sem ilyen egyértelmű,mert nem az ilyen hibátlan barbibabaarcot tartom szépnek,ha picit "husisabb" az szexi.

Szeretem,ha van mit fogni egy lányon,szóval a teltkarcsúság előny.

2012. febr. 29. 00:52
 13/13 anonim ***** válasza:

egyéne válogatja.

pl. hiába mondom azt neked, hogy tetszenek a vékony, hosszú szőke hajú lányok, ha márpedig most az a tény, hogy a szomszéd lány nagyon csinos: nem modellalkat és vállig érő barna haja van.

részemről pl. klassz, ha nem egy ropit kell ölelgetnem - talán tartanék is tőle, nehogy véletlenül eltörjem a karját. :S :D

ha már "mi fog meg igazán".. ööö. a lelki tartása vagy hogy mondják. kisugárzás? olyasmi. ha nőies: árad belőle, hogy ő egy kiegyensúlyozott, önmaga-előtt-két-lábon-meg-tud-állni, határozott nő. ez a legfontosabb. mert ez kúszik bele az arcvonásaiba is, minden mozdulatába, a szavai közé.

részemről arc- és kezek; nem az a fajta vagyok, aki rögtön mellekre és seggre vagy lábakra pályázik. bár az is előfordult már, miért ne? de szerettem bele vak csajba is, ott tekintet pl. kilőve.

nem t'om. nekem a "női méltóság/határozottság/lélek" nevű izé... ez fog meg.

2012. febr. 29. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!