Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi fog meg igazán egy lányban? 15/L
00:28.
Fiatal vagy még, ebben a korban hajlamosak az emberek túl komplikálni a dolgokat.
Ezt nem igazán lehet így megfogalmazni.
Nagyjából nálam a sorrend:1.arc,2.popsi,3.cici,4.lábak a külsőt tekintve.
De ez sem ilyen egyértelmű,mert nem az ilyen hibátlan barbibabaarcot tartom szépnek,ha picit "husisabb" az szexi.
Szeretem,ha van mit fogni egy lányon,szóval a teltkarcsúság előny.
egyéne válogatja.
pl. hiába mondom azt neked, hogy tetszenek a vékony, hosszú szőke hajú lányok, ha márpedig most az a tény, hogy a szomszéd lány nagyon csinos: nem modellalkat és vállig érő barna haja van.
részemről pl. klassz, ha nem egy ropit kell ölelgetnem - talán tartanék is tőle, nehogy véletlenül eltörjem a karját. :S :D
ha már "mi fog meg igazán".. ööö. a lelki tartása vagy hogy mondják. kisugárzás? olyasmi. ha nőies: árad belőle, hogy ő egy kiegyensúlyozott, önmaga-előtt-két-lábon-meg-tud-állni, határozott nő. ez a legfontosabb. mert ez kúszik bele az arcvonásaiba is, minden mozdulatába, a szavai közé.
részemről arc- és kezek; nem az a fajta vagyok, aki rögtön mellekre és seggre vagy lábakra pályázik. bár az is előfordult már, miért ne? de szerettem bele vak csajba is, ott tekintet pl. kilőve.
nem t'om. nekem a "női méltóság/határozottság/lélek" nevű izé... ez fog meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!