Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk (főként 15-19)! Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk (főként 15-19)! Egy ilyen kaliberű lánnyal randiznátok? Mennyire számít az ilyen típusú lány "jó csajnak"?

Figyelt kérdés

Viszonylag alacsony (160 cm, magassarkúval 165-168 is lehet), jó lábak, szép bőr, méregzöld szemek, félhosszú sötétbarna haj, izmos (nem kockás! csak látszik, hogy van vele törődve) has, jó fenék, viszont csak (?!) 80/B-s mellek.

Tudom, hogy a belső az igazán fontos. De ahogy a mondás is tartja: külső megfog, belső megtart. Szóval megfogna titeket egy ilyen lány.

2012. febr. 27. 19:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80B kicsi? akkor én ezzel a magassággal és 70/B mellel akár el is bújhatok :D (bocsi, hogy lányként beleszóltam)
2012. febr. 27. 19:47
 12/22 anonim ***** válasza:

persze hogy randiznék, de a belsőtől is függ:$ am nemvagy olyan alacsony;)

16/F

2012. febr. 27. 20:10
 13/22 anonim ***** válasza:
ha itt lennél is késő lenne.. Válaszra a válszom szerintem tökéletes vagy.. és ahogy az elöttem lévő(k) írták az arc tényleg nagyon de nagyon sokat számít egy srácnál. Mell hát nekem is van egy olyan lány aki tetszik és a melle nem valami nagy szám, de az arca tökéletes..
2012. febr. 27. 20:26
 14/22 anonim ***** válasza:
és 16/F vagyok
2012. febr. 27. 20:26
 15/22 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!:) De komolyan!:) Alapjáraton nekem sem volt sok gondom a külsőmmel, de sok hasonló kérdésre olvastam válaszul, hogy egy jó csaj legyen szőke, kék szemű, D-s mellű - és akk minden tuti.

Nyilván az olyan csajok mellett elbújhatok, de ezekszerint nem vagyok reménytelen.:)

tényleg NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDENKINEK! Picit visszaadtátok az önbizalmam...:)

2012. febr. 27. 20:43
 16/22 anonim ***** válasza:

Hát nincs mit! Te mondhatni tökéletes vagy! :)

Egyébként mindeninek más tetszik, ettől nem kell félned. :)

17/F

2012. febr. 27. 20:47
 17/22 A kérdező kommentje:
Na jó, a tökéletes azért túlzás. :) Amúgy sincs tökéletes nő (se férfi), de ha lenne sem én lennék. Annak viszont örülök, hogy az átlag szintet megütöm ^^
2012. febr. 27. 20:51
 18/22 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nincs tökéletes, biztos lesz minimum egy valaki akinek nem tetszik a tökéletesnek titulált illető. :)

Kép nélkül nehéz ítélni, de a leírtak alapján, ez tuti. :)

De ezek mellet számít a belső is. :)

2012. febr. 27. 20:58
 19/22 anonim ***** válasza:

Tökéletes szóval dobálózni kép nélkül, wtf?

Persze a leírtak alapján valóban jónak tűnik, de pl az arcról nem tudni ugye semmit, a tökéletességhez meg az is hozzátartozik.

2012. febr. 27. 21:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Az alapján, amit leírtál, beletartozol a "zsebbombázó" kategóriába. :D
2012. febr. 28. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!