Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (főként 15-19)! Egy ilyen kaliberű lánnyal randiznátok? Mennyire számít az ilyen típusú lány "jó csajnak"?
Viszonylag alacsony (160 cm, magassarkúval 165-168 is lehet), jó lábak, szép bőr, méregzöld szemek, félhosszú sötétbarna haj, izmos (nem kockás! csak látszik, hogy van vele törődve) has, jó fenék, viszont csak (?!) 80/B-s mellek.
Tudom, hogy a belső az igazán fontos. De ahogy a mondás is tartja: külső megfog, belső megtart. Szóval megfogna titeket egy ilyen lány.
persze hogy randiznék, de a belsőtől is függ:$ am nemvagy olyan alacsony;)
16/F
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!:) De komolyan!:) Alapjáraton nekem sem volt sok gondom a külsőmmel, de sok hasonló kérdésre olvastam válaszul, hogy egy jó csaj legyen szőke, kék szemű, D-s mellű - és akk minden tuti.
Nyilván az olyan csajok mellett elbújhatok, de ezekszerint nem vagyok reménytelen.:)
tényleg NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDENKINEK! Picit visszaadtátok az önbizalmam...:)
Hát nincs mit! Te mondhatni tökéletes vagy! :)
Egyébként mindeninek más tetszik, ettől nem kell félned. :)
17/F
Persze, hogy nincs tökéletes, biztos lesz minimum egy valaki akinek nem tetszik a tökéletesnek titulált illető. :)
Kép nélkül nehéz ítélni, de a leírtak alapján, ez tuti. :)
De ezek mellet számít a belső is. :)
Tökéletes szóval dobálózni kép nélkül, wtf?
Persze a leírtak alapján valóban jónak tűnik, de pl az arcról nem tudni ugye semmit, a tökéletességhez meg az is hozzátartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!