Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan nézzek ki menőnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nézzek ki menőnek a lányoknál és hogyan zúgjanak belém?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 9. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Adj magadra, sportolj és légy magabiztos (bár tapasztalatból mondom, ha nekiállsz sportolni, egy idő után a magabiztosság is jön magától...;) ) Ja, és ne törekedj arra, hogy minden csajt megdugj, mert azzal lehet, hogy a haverjaid körében menőbbnek számítasz, de a lányok nem igazán szeretik sztem. Én legalábbis nem:) Szóval: igényesség, sport és magabiztosság a recept sztem :) ja, meg az sem árt, ha eszed is van és humorod. Ezekkel sztem tuti befutó lehetsz. :)
2008. ápr. 9. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
a lányok nem olyanok, mint a fiúk, hogy meglátnak valakit, és rögtön beléesnek, mert jó melle van vagy szép bicepsze. ami a legtöbb lánynak bejön, az ha magas vagy, normális arcod és hajad van, és sportos vagy. de a belső nekik (humor, intelligencia, szerénység, tisztelet, nemdugszmegmindenkit) sokkal többet számít. JAh és MOSOLY:))
2008. ápr. 9. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:
csatlakozom az elottem hozzaszolohoz. meg annyit legy termeszetes es onmagad ne jatszd meg magadat.
2008. ápr. 10. 05:02
 4/4 anonim ***** válasza:
a menő srácok leginkább a menő csajoknak jönnek be. ami nem tudom, neked jó e. nekem ez nem tetszene, ha pasi lennék. tudniillik egy menő pasi nem kezzd el járni egy (az osztály szerint) lúzer lánnyal, bármennyire is okos, szép, intelligend...stb. szóval ne menő legyél, hanem ahogy előttem is mondták: önmagad.
2008. ápr. 12. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!