Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok tényleg csak azt értékelik, aki folyton porig alázza őket?
Ez nem minden lánynál igaz.
Én elvileg elég jó csajnak számitok, 15évesen tényleg az a pasi tetszett aki menő,és "megalázott"
Azóta komolyabb lettem,többéves kapcsolatom van,és nem türöm,hogy megalázzanak.
Sőt a barátom pont az a tipus aki imád,babusgat,törödik velem.Imádjuk egymást. =)
Az ösztönlények csajoknak ez kell, ahogy az ösztönlény pasiknak is inkább a könnyűvérű ribik kellenek. A partasztság, nemtörődömség magabiztosságot sugároz. Azt érzi sok lány, hogy az az illető biztosan jobb nála, ha így mer bánni vele, és ezért csak mégjobban tepernek érte.
Általánosítani viszont nem kéne, mert vannak komoly, normális nők is akik bizony a komoly, normális férfiakat értékelik.
Szerintem ez nagyon is igaz. Nekem többször is megmondták már, hogy csak azért nem kellek, mert túl jófiú vagyok. Sosem nyalizok csajoknak, egyszerűen csak nem vagyok bunkó. Nagyon régóta nem volt már kapcsolatom és az ok mindig ez(nem mindig mondják ki, de a hebegésből-habogásból ez jön le). Ráadásul tőlem 8-10 évvel idősebb haverok azt mondják, hogy ez sokáig így is marad és csak akkor fogom érdekelni a csajokat, hogyha már a családalapításon gondolkoznak.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!