Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Álmaim pasija pár napja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álmaim pasija pár napja szakított a barátnőjével, akivel majdnem 7 évig volt együtt. Hogyan közeledjek felé?

Figyelt kérdés
Kb fél éve ismerkedtem meg vele, Ő 25 éves, én 18. Elég jóban vagyunk, ha valahol meglát, odajön hozzám, puszival köszön, beszélgetünk. De van egy kis gond... csak munkája közben szoktunk találkozni (a többi csajjal/hostessek vagyunk/ nem viselkedik így, csak velem) és ott mégse olyan jó ismerkedni.. Amíg barátnője volt esélytelennek tűnt, nem hittem,hogy ennyi év után szakítanak, de most, hogy szakítottak.. tennem kéne valamit, többé nem lesz ilyen esély. Hogy közeledjek egy nagyon elfoglalt, nők által körülrajongott pasihoz, aki most szakított? Mit tegyek, hogy engem válasszon a rengeteg lány közül, aki Őt akarja? Nekem Ő nagyon sokat jelent.. :( Lesz egy buli jövő héten, amin tudom, hogy ott lesz, menjek el? Elég tanácstalan vagyok, eddig Ő az elérhetetlen tökéletes pasi volt nekem, most pedig esélyem lehet, amit nem szeretnék elszalasztani, bármilyen tanácsnak nagyon örülnék!!! Köszönöm előre is a válaszokat, 18/L
2009. jún. 7. 10:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Először is arra a bulira menj el!! :)

Addig valahogy nem tudnátok egy talit kettesben?

2009. jún. 7. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
hát én a bulira mindenképp elmennék a helyedben! Ez jó alkalom lenne,hogy ne csak munkában találkozzatok, csipd ki magad,de nehogy tulzásba vidd! aztán menj oda hozzá kicsit beszélgetni. óvatosan próbálj flörtölni vele,de azért ne mássz rá! ja és szerintem készülj fel arra, hogy egy 7éves kapcsolat után valószinű nem borul rögtön a nyakadba. A pasiknak is kell ilyen helyzetben némi idő. szóval lassan és óvatosan közelits hozzá, légy vele mindig kedves, de sose légy túl nyomulós.
2009. jún. 7. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:
nem tudom, egy 7 éves kapcsolatot szerintem nem tud az ember pár nap alatt a háta mögött hagyni...
2009. jún. 7. 10:40
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi az ötleteket, el fogok menni :) addig nem valószínű, hogy tudunk találkozni, nem akarom randira hívni most, az túl nagy nyomulásnak tűnne, bár azt tudom hol szokott ebédelni, esetleg 'véletlenül' járhatok arra... :)
2009. jún. 7. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Az elozo baratnojenek emleke meg valoszinuleg eleg sokaig benne lesz, minden lanyban ot fogja keresni es nem fog megfelelni masik. Az uj no az elso 1+ evben folyamatos osszehasonlitgatasok aldozata lesz, meg ha ezt a fiu nem is mondja ki. En a helyedben varnek meg, hadd heverje ki, utana biztos lenne eselyetek!
2009. jún. 7. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!