Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vigyek neki valamit?
Figyelt kérdés
Van 1 lány akivel már majdnem járunk, csókolóztunk is már jópárszor..
Viszont most nagyon beteg, megbeszéltük hogy lemegyek hozzá egyik nap meglátogatni.. szerintetek vigyek neki valamit? Ha igen mit? :) Tanácstalan vagyok..
2012. febr. 23. 20:09
2/9 anonim válasza:
Vigyél rózsát vagy valamilyen virágot az mindig bejön. <3333
3/9 A kérdező kommentje:
Rózsát nem szeretnék mert a szülei elég rosszindulatúak.. vagy hogy mondjam és nem tetszene nekik ha azt vinnék, tudom.. :)
2012. febr. 23. 20:17
6/9 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat szeretnék..
2012. febr. 23. 20:25
7/9 anonim válasza:
"majdnem járunk" "csókolóztunk is már jópárszor" ezt nem értem.... Csak úgy sétálsz az utcán, elkezdesz csókolózni egy lánnyal, aztán valamikor majd jártok is??? egy idő után ezt fogom olvasni, hogy "egy lánytól született gyerekem, most járjak vele???" Szerintem rossz a sorrend... hogy a kérdésre is írjak valamit: ha a szülei gorombák.... az alapból szívás... de ez nem függ össze az ajándékozással szerintem... de ha beteg, akkor már annak is örül, hogy meglátogatod.... de ne olyan valamit vigyél neki, amit nem tud használni, mert otthon fekszik az ágyban... meg mivel ÚGYSEM JÁRTOK, nem értem, miért akarsz bármi ajándékot is vinni annak a lánynak
8/9 A kérdező kommentje:
Van kapcsolata de véget fog neki vetni.. De nem gond ha nem viszek neki semmit? :)
2012. febr. 23. 20:43
9/9 anonim válasza:
Nem, mivel NEM IS JÁRTOK :D te írtad... de ha véget vet egy kapcsolatnak miattad, az nem a legjobb... legalábbis a másik fiú tuti azt hiszi hogy nem azért vetett véget, mert rossz volt a kapcsolat vagy valami, hanem miattad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!