Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék vele kettesben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék vele kettesben beszélni esetleg radira hivni?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú akit nem rég ismertem meg.Egy idősek vagyunk.Van egy fiú barátom is aki által megismertem őt és olyan mintha a testőröm lenne és nem engedi hogy beszéljek azzal a sráccal aki nekem tetszik.Elkérte az msn cimemet az egyik barátomtól aki nem adta meg neki,de végülis már dumáltunk,mert elkértem én:-p a baj az,hogy szeretnék kettesben lenni vele,hogy tudjunk beszélni,de lehetetlen a fiúbarátom miatt és amiatt is mert ő deszkázik és elég sok időt tölt ezzel,ami jó csak kevesebb esély van a kommunikációra:(nah szóval hogyan állitsam le a fiú barátomat és hogyan tudnám elhivni egy olyan helyre ahol kettesben lehetünk?

16/L

2009. jún. 5. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Te a "testőrödnek" tetszel, azért nem akarja, hogy mással járj. Ebből jó nem fog kisülni! Sajnálom azt a fiút, aki tetszik, mert a "testőrbarát" mindig bele fog szólni (erőszakkal is) a dolgodba.

Ilyen fiatalkori hülyeségek miatt van a legtöbb válás, de a hozzád hasonló nők ezt még 30 évesen se tudják felfogni!

2009. jún. 5. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

megmondod a csavonak hogy uljon meg a seggen mert semmi koze hozza

odamesz a szoke hercegedhez es leszolitod hogy,,bocs a zavarasert,raersz 1 percre? szeretnek veled beszelni 2 esben!''

amen

2009. jún. 5. 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:

A fiú barátod valószínűleg szerelmes beléd, más indokot nem látok arra, hogy miért fúrja a te külön programjaidat... Szóval ezt tudatosítani kéne benne, hogy ne számítson tőled semmi többre a barátságnál. Egyébként meg msn-en, ha beszéltek megkérdezheted, hogy lenne-e kedve élőben beszélgetni veled valahol. Nem hiszem hogy a fiú barátod látja ha elmész otthonról, vagy állandóan ott szobrozik?

Egyébként azért mondom hogy nyugodtan felvetheted te is a személyes randit msn-en, mert a fiú már lépett feléd, amikor eleve megpróbálta elkérni a te címedet. Úgyhogy ő már megtette az első lépést. Nos, az időpontot majd ő megmondja, csak tudja mikor nem deszkázik, vagy majd utána deszkázik.. csak szerevezés kérdése. Nem kell folyton együtt lógni. :)

2009. jún. 5. 22:28
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem csak egyszerűen mondd meg a "testőrödnek xD" hogy semmit nem akarsz tőle és jobb lenne ha békén hagyna... a másik fiúval kapcsolatban egyetértek az előző válaszolóval. :)
2009. jún. 6. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!