Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek most mit is akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mit is akar?

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliba el mentem vele pizzázni járunk d emost azt nem értem hogy mit is akar mert azt mondta nem szeretné hogy a töbiek tudnák hogy járunk bezzeg az összes barátnője mindig utánnam kiabál hogy mi van rómeo meg hogy szerelmes belém mért nem járunk na csak ők azt nem tudják hogy mink járunk csak nem szeretné ha ki tudod na meg ő is azt mondja szeret de ez elég el bizonytalanító de én annyira szeretem hogy vele álmodok mindig rá gondolok alig várom hogy találkozzak velle na és van egy úgy nevezett barátom aki annak hiszi magát és tudja hogy mennyire szertem őt de ő meg úgy hajt a lányra mint az állat akibe én vagyok szerelmes és ez neke mugy fáj egyszer elkezdte lökdösni a legjo9bb barátom tartott vissza hogy ne menjek oda és vejem szét a de jét de akkor még nem nyomult a lányra csak lög döste és a baromék 2 en tartotak vissza . szoval én nagyon nagyon szeretem ő a mindenem és ezt így van ahogy le írtam 14/f
2012. febr. 21. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
írásjelek nem léteznek, b@szod???
2012. febr. 21. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy szereted, amilyen a helyesírásod... hát mit ne mondjak.

Ha szeret, akkor publikálja. Ha nem, akkor nem publikálja.

2012. febr. 21. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
te pénisz.
2012. márc. 6. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:
ha megtanulnál írni, és egy kicsit tagolnád is, többen válaszolnának...
2012. márc. 13. 19:22
 5/6 anonim válasza:

helyesírás egyes

mellesleg 14 vagy.. nem mindegy?

ha tényleg szeret akkor előbb utóbb kialakul.. ha meg nem akarok semmi komolyat arra is rájössz

2012. márc. 13. 20:40
 6/6 anonim válasza:
szerintem meg akar tanítani helyesen írni
2012. márc. 13. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!